BIVŠA MANEKENKA

Tatjana Dragović pozirala u badiću i oduševila fenomenalnom linijom

Foto: Instagram
1/4
04.06.2021.
u 17:54

Bivša manekenka Tatjana Dragović na društvenim je mrežama podijelila fotografiju na kojoj pokazuje svoju fenomenalnu liniju.

Bivša hrvatska manekenka Tatjana Dragović (43) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj pozira na plaži. Ova je mama troje djece pokazala svoju fenomenalnu liniju i u petom desetljeću.

U opisu fotografije poručila je svojim pratiteljima da dodaju lokaciju na kojoj se nalazi, a neki su pretpostavili da se radi o Braču ili Rakitju.

"Ne znam gdje je, ali bih tamo. More i plaža su lijepi, a kupačica je prekrasna", napisao je jedan pratitelj ističući ono što su drugi pokazali emotikonom vatre.

Foto: Hrvatski hrvački savez

Inače, ova bivša manekenka na svojim društvenim mrežama često pokazuje svoje tijelo te kako i dalje izgleda fenomenalno. 

Podsjetimo, Dragović sa svojim bivšim suprugom, tenisačem Goranom Ivaniševićem ima kćer Amber Mariju i sina Emanuela. Mama je i djevojčice Luce koju je dobila sa svojim sadašnjim partnerom, manekenom i pjevačem Vlahom Arbulićem s kojim također često dijeli fotografije na društvenim mrežama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije