BIVŠA MANEKENKA

Tatjana Dragović pokazala sjajnu figuru i lice bez šminke, javili se poznati Hrvati:' Boginja ljepote'

Foto: Instagram
1/2
15.07.2022.
u 19:33

Kako je otkrila trenutno uživa na dubrovačkim plažama. Najnovija fotografija na kojoj je pozirala bez trunke šminke oduševila je njezine brojne pratitelje, a javili su se i poznati Hrvati

Bivša hrvatska manekenka Tatjana Dragović (44) ne prestaje oduševljavati svojim izgledom. Tatjana je ovog puta na svojem Instagram profilu oduševila svoje pratitelje fotografijom na kojoj je pozirala u jednodijelnom kupaćem kostimu boje kože koji je naglasio njezinu vitku figuru.

Kako je otkrila trenutno uživa na dubrovačkim plažama. Najnovija fotografija na kojoj je pozirala bez trunke šminke oduševila je njezine brojne pratitelje, a javili su se i poznati Hrvati. Novinarka Fani Stipković i Neven Ciganović.

''Bez riječi'', poručio je Neven dok je Fani ostavila emotikone vatrice te tako poručila da izgleda sjajno. 

''Ideš'', ''Mac'', ''Dovoljno je reći da goriš'', ''Lijepo'', ''Boginja ljepote'', ''Samo za one koji imaju jako srce'', ''Uvijek najzgodnija'', ''Prekrasna'', ''Jedinstvena'', ''Prezgodna'', ''Divna si'', ''Kakva ljepotica'', ''Božanstvena'', samo je dio komentara.

 

 

Podsjetimo, u jednom intervju koji je dala za portal Cover Style Tatjana je pričala o svojim beauty ritualima i dotakla se i teme kozmetičkih tretmana i zahvata i otkrila svima što je isprobala od toga i što joj se pokazalo najboljim u očuvanju mladolike kože. 

- Isprobala sam vitaminske koktele i tretmane krvnom plazmom. Zaključila sam da pravilnom njegom, ali naravno onom koja uključuje aktivne sastojke kao sto su vitamin C, retinol te kiseline mogu postići jednaki učinak. Ono u što smatram da se isplati investirati su tretmani zatezanja kože lica Hifu aparatom na koje odlazim kod svoje dermatologice dr. Nevia Delale. - rekla je tada Dragović.  

Dodajmo da je bivša manekenka majka troje djece: kćeri Amber Marije (19) i sina Emanuela (14) koje je dobila u braku s tenisačem Goranom Ivaniševićem i kćeri Luce (7) koje ima s glazbenikom Vlahom Arbulićem (32).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije