iz arhive

Tatjana Dragović podijelila snimku staru 27 godina kada je je modnim pistama hodala s Lindom Evangelistom

Tatjana Dragović
Instagram
26.11.2022.
u 14:51

Snimka je nastala 1996. godine kada su Tatjana i Kristina modnom pistom prošetale s najvećim supermodelima 90-ih među kojima je bila i Linda Evangelista.

Bivša manekenka Tatjana Dragović (44) povukla se davnih dana s modnih pista, no svojom vitkom figurom i besprijekornim stilom i dalje privlači pažnju gdjegod se pojavi. Tatjana je sada na svom Instagram profilu podijelila snimku staru 27 godina te se prisjetila kada je u društvu kolegice i prijateljice Kristine Radić ex Bradač nosila reviju francuske modne kuće Dior. 

Snimka je nastala 1996. godine kada su Tatjana i Kristina modnom pistom prošetale s najvećim supermodelima 90-ih među kojima je bila i Linda Evangelista.  

Inače, Tatjana je bila jedna od najtraženijih manekenki i omiljeno lice brojnih dizajnera pa ne čudi što je bila dio odabranog društva za reviju ovog prestižnog brenda. Nova objava oduševila je brojne pratitelje koji su ispod snimke ostavili brojne komplimente.

''Ali divno'', ''Bravo draga'', ''Bebice'', ''Wow'', ''Kakav trenutak'', ''Ponos'', ''Diva'', samo je dio komentara.

 

 

Podsjetimo, Tatjana se nedavno pojavila na jednom modnom događaju i kao uvijek je plijenila pažnju. Odabrala je za ovu priliku maxi haljinu s velikim prorezom na trbuhu koji je pokazao njezine savršene trbušnjake. Ovu haljinu dizajnirao je australski dizajner Christopher Esber i cijena joj iznosi 7700 kuna i očito je Tatjani jedan od dražih komada koje ima u ormaru jer je i u veljači ove godine objavila fotografiju na kojoj nosi istu haljinu. 

Tada je dobila same komplimente od svojih obožavatelja, a slične pohvale je dobila i sada kada je ponovila svoju modnu kombinaciju. Kako je u jednom intervju rekla, njezina privatna izdanja nisu tako glamurozna kao ona u kojima se pojavljuje na crvenom tepihu i najbolje se osjeća u trapericama i casual majicama i u takvim izdanjima ćete ju najčešće i sresti u centru Zagreba. 

Kada su modni uzori u pitanju, otkrila je u intervju za Elle tko su njezini uzori: - Divim se i inspiriraju me žene koje kroz modu jasno komuniciraju to što ih čini posebnima, bez zadrške i kompromisa, potpuno svjesne sebe i onoga što jesu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije