BRITAIN'S GOT TALENT

Susan Boyle nakon 14 godina pojavila se u finalu, otkrila da je nedavno imala moždani udar

Susan Boyle
Screenshoot
05.06.2023.
u 20:48

Susan je veliku slavu stekla nakon što je pred milijunima gledatelja showa "Britain's Got Talent" 2009. godine otpjevala pjesmu "I Dreamed a Dream" iz mjuzikla Les Misérables i u samo 72 sata prikupila više od 2,5 milijuna pregleda na YouTubeu

Škotska pjevačica Susan Boyle (62) nakon dugo vremena pojavila se na televiziji. Naime, Boyle je iznenadila gledatelje pojavivši se u finalu showa Britain's Got Talent zahvaljujući kojem se i proslavila. Susan je stala na pozornicu i otpjevala pjesmu 'I Dreamed a Dream' koju je pjevala na audiciji prije 14 godina, 2009. godine. Posljednjih godina malo toga se zna o njezinom životu pa je mnoge iznenadila priznanjem da je u travnju pretrpjela moždani udar. Istaknula je i da nije bila sigurna hoće li moći nastupiti nakon što joj se zdravstveno stanje pogoršalo. 

- Sjajan je osjećaj biti ovdje. Za mene je stvarno posebno jer sam u travnju doživjela manji moždani udar. Borila sam se da se vratim na pozornicu i uspjela sam - izjavila je Susan nakon nastupa koji je oduševio publiku, ali i člana žirija Simona Cowella.

- Susan, mi ti toliko dugujemo. Znao sam da nisi dobro, ali ako bi se itko vratio na ovu pozornicu, to bi bila ti. Bez tebe ne bi bilo isto - rekao je Cowell. 

 

Susan je veliku slavu stekla nakon što je pred milijunima gledatelja showa "Britain's Got Talent" 2009. godine otpjevala pjesmu "I Dreamed a Dream" iz mjuzikla Les Misérables i u samo 72 sata prikupila više od 2,5 milijuna pregleda na YouTubeu. Član žirija Piers Morgan ostao je u šoku nakon njezine izvedbe.

– Bez sumnje, to je bilo najveće iznenađenje u tri godine ovog natjecanja. To je bilo zapanjujuće, nevjerojatna predstava. U šoku sam – kazao je Morgan tada. – Mislim da je to bilo najveće razbuđivanje ikada. Bio je privilegij slušati to – dodala je Amanda Holden iz žirija. Njena audicija brzo je postala viralna širom svijeta i stigla je do finala emisije, zauzevši drugo mjesto nakon plesne skupine "Diversity".

 

Posljednjih godina Susan se doista rijetko pojavljuje u javnosti, a nedavno je snimljena tijekom odmora u Irskoj gdje je izazvala pravo oduševljenje obožavatelja. Fotografijom sa svjetskom glazbenom senzacijom pohvalili su se i na društvenim mrežama hotela u kojem je odsjela.  

"Bilo nam je zadovoljstvo ponovno poželjeti dobrodošlicu Susan Boyle u Knock Houseu. Susan je nevjerojatna dama i uvijek je volimo vidjeti kada se iznova vraća u hotel Knock House. Ovdje je na slici s ljupkim Desom Duganom iz tima Senior Timesa", napisali su uz fotografiju na kojoj nasmiješena Susan pozira s osobljem hotela. 

Njen debitantski album "I Dreamed A Dream" postao je najprodavaniji debitantski album u Velikoj Britaniji svih vremena, a Susan je među  najuspješnijim natjecateljima showa "Britain's Got Talent" ikada s više od 19 milijuna prodanih albuma diljem svijeta. U proteklih 14 godina njezin se život promijenio iz temelja. Iako je ostvarila karijeru tijekom koje je zaradila više od 22 milijuna funti, nastavila je živjeti skromnim životom.

Dokaz da je i dalje skromna jest da se ne želi iseliti iz svoje male kuće u kojoj je odrasla u Lothianu iako se odmah može preseliti u luksuznu vilu s bazenom, a od skupih stvari sebi je priuštila jedino bundu i klavir te polaganje vozačkog ispita koji i dalje nije uspjela položiti. Susan je proteklih godina dosta poradila na svom izgledu pa sada, smatraju mnogi, izgleda bolje nego ikad. U veljači 2020. priznala je da je dobila mnoge ljubavne i bračne ponude. Unatoč svemu tome, ona je i dalje sama, a za jedan časopis otkrila je kako je prošlo više od šest godina otkad je bila na posljednjem spoju s muškarcem.

– Mislite, izlazim li s muškarcima? Mlađe žene možda izlaze, ali ja nemam vremena. Ipak, lijepo što me to pitate. Imala sam spoj u Americi prije šest godina, trajao je točno 45 minuta. Otišla sam na masažu u spa-zonu jednog hotela i tamo srela liječnika s kojim sam izašla na ručak. Nisam to nikome rekla i moj je tim mislio da sam oteta i stvarno su se uspaničili jer sam imala nastup te večeri. Tip je bio drag, ali nije bio za mene, ne bih se mogla nositi s tolikom odgovornošću – otkrila je tada Boyle za medije.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije