iznenadila sve

Šuput ugurala obline u mini haljinu pa joj ne vjeruju: 'Rodila si nedavno! Išla si ti pod nož...'

Instagram
17.06.2021.
u 20:44

Pjevačica se za svaku večeru i šetnju posebno sredi. Utegnula je svoje obline u usku crnu haljinu s bijelim točkama pa je dobila hrpu komplimenata.

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (41) odmara se sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom u Istri. Uživaju u luksuznim hotelskim sobama i magičnim zalascima sunca, a sve te kadrove vide i njezini pratitelji na društvenim mrežama jer ih Maja o svemu obavijesti.

Iako je Šuput zbog posla pjevala u raznim gradovima i mjestima, priznala je da joj je prvi put da je posjetila otok Sveti Nikola. Novopečena majka stalno se hvali svojim sinčićem, koji, ako je suditi prema njezinim riječima, obožava putovanja baš kao i njegova majka. 

Pjevačica se za svaku večeru i šetnju posebno sredi. Utegnula je svoje obline u usku crnu haljinu s bijelim točkama pa je dobila hrpu komplimenata. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

- Kakva mama, savršeno izgledaš - napisala joj je jedna pratiteljica, a druga se ipak nije slagala s time ili je htjela podbosti pa je na jednoj platformi istaknula: 

- Nije moguće tako izgledati tri mjeseca nakon poroda. Išla si pod nož!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije