otvoreno priznala

Supruga Tonyja Cetinskog o teškoj bolesti: 'Oporavak je dugotrajan i težak, ali nije nemoguć'

Dubravka Cetinski
Emica Elvedji/PIXSELL
29.05.2024.
u 07:40

Iako je od tragičnog događaja prošlo već skoro pet godina, Dubravka i dalje uzima terapiju. Priznala je i da joj se svakodnevica promijenila zajedno s drugačijim životnim navikama

Oporavak je dugotrajan i težak, ali to ne znači da je nemoguć. Imam posljedice, puno se brže umaram, imam poteškoće u pisanju, koncentraciji, čitanju te male poteškoće u govoru. Nakon svega čovjek shvati da ništa ne treba stavljati ispred svog zdravlja, kako tijela tako i duše. Duševno zdravlje naš je temelj. Najveća su mi podrška suprug i moja obitelj. Molitva i ljubav su me izliječile, rekla za Story  je Dubravka Cetinski, supruga pjevača Tonyja Cetinskog govoreći o moždanom udaru koji je doživjela u lipnju 2019. godine.

Iako je od tragičnog događaja prošlo već skoro pet godina, Dubravka i dalje uzima terapiju. Priznala je i da joj se svakodnevica promijenila zajedno s drugačijim životnim navikama.

O moždanom udaru Dubravka je progovorila i 2023. za IN Magazin. Tada je priznala da je dva dana prije osjećala simptome, ali ih je zanemarila.

- Treći dan oduzeli su mi se desna ruka i desna noga, počele su se grčiti i samo sam pala - rekla je Dubravka.

Pjevač je tada čuo suprugu da je viknula i pala. Odmah joj je priskočio u pomoć.

- Došao sam na terasu, vidio da se trese. Ona je dobila moždani koji se manifestirao kao 'gran mal', a to je ustvari teži oblik epilepsije, koliko sam ja shvatio. Ne možeš odmah znati što je. Nije bilo svejedno, onda je onako izdahnula, i tu sam tek mislio da je sve gotovo, međutim to je taj proces kad se smiruje i onda je došla nekako sebi - rekao je Tony.

Ona i Tony prije nekoliko godina preselili su se u Istru, a to im je promijenilo život nabolje.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije