PREVIŠE PHOTOSHOPA

Supruga srpskog nogometaša izazvala pomutnju na Instagramu

PREVIŠE PHOTOSHOPA
30.03.2017.
u 21:09

Fotografija srpske manekenke izazvala je pravu pomutnju na društvenim mrežama – gdje joj je ruka?!

Srpska manekenka Jovana Švonja Đorđević jedna je od najpoznatijih žena nogometaša kod naših susjeda, a udana je za nogometaša Lazija, Filipa Đorđevića.

Jovani mnoge žene zavide na njezinom besprijekornom izgledu, a svoje muške obožavatelje redovito časti seksi fotografijama na društvenim mrežama, prenosi Net.hr

No, čini se da se ovoga puta previše zaigrala u Photoshopu pa si je ‘odrezala’ ruku. Jovana je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj pozira sređena od glave do pete, no njezine je obožavatelje zbunilo to što joj noge izgledaju predugo i premršavo, a primijetili su i to da ljepotica nema desnu ruku?!

“Gdje ti je ruka?”, “Pojela je maca”, samo su neki od zabrinutih komentara fanova, dok bi nekima lijepa Jovana bila savršena i bez nje: “Žena je boginja, izgleda kao avion, bombaaa! Kakva ruka, i da se druga ne vidi, svejedno je!”

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije