VESNA DRAGOJEVIĆ

Supruga Olivera Dragojevića: 'Još nisam sebi stavila u glavu da se to dogodilo'

Vesna i Oliver Dragojević
Miranda Cikotic/Pixsell
29.03.2023.
u 21:15

Vesna Dragojević je kazala kako osjeća veliku količinu tuge i pet godina nakon suprugove smrti.

Supruga preminule glazbene legende Olivera Dragojevića, Vesna Dragojević, rijetko se pojavljuje u javnosti, a proteklog tjedna iznenadila je svojim pojavljivanjem na jednom događaju u Splitu gdje je odgovarala i na neka novinarska pitanja. Vesna je tako kazala za InMagazin kako osjeća veliku količinu tuge i pet godina nakon suprugove smrti.

- Još nisam sebi stavila u glavu da se to dogodilo. S djecom sam svaki dan, brzo mi je proletjelo i onda stojim doma dva dana i čini mi se da sporo prolazi - rekla je Vesna.

Na svojim društvenim mrežama redovito objavljuje zajedničke uspomene praćene Oliverovim tekstovima, a nedavno je napisala:

- Tuga ne prestaje. Uvuče se u tebe kao sitna prašina. Razlijeva se tako gore, dolje dok ne dođe do najsitnije pore u tvom tijelu. Nevidljiva je, ali je nosiš kao najteži teret koji čovjek može izdržati – napisala je.

Inače, Vesna i Oliver u braku su bili 45 godina, a da se radilo o ljubavi na prvi pogled govori i podatak da su se vjenčali samo 10 mjeseci nakon što se upoznali. Na četvrtu obljetnicu njegove smrti otkrila je kako su 50. godišnjicu planirali proslaviti vjenčanjem u Las Vegasu, ali kako će se sada u SAD morati uputiti sama.

Jednom prilikom Vesna je ispričala i kako ju je Oliver zaprosio.

 - Nikako, rekao je - slušaj, ti svaki vikend dolaziš u Split autobusom, ajmo se mi oženiti.. Ja kažem dobro - prisjetila se te ispričala kako su joj Oliverove obožavateljice na početku karijere stvarno bile naporne, no nije ih shvaćala ozbiljno te da joj je najlakše bilo ignorirati ih. 

Podsjetimo, legendarni glazbenik napustio nas je 29. srpnja 2018. godine, a povodom četvrte obljetnice njegove smrti njegova supruga s pratiteljima je podijelila poruku.

- Dragi naš dida. Svi smo tu. Nas 14 . Danas su tu i tvoji prijatelji. Puno njih. Danas je dan za pismu, ne za plakanje. Svi nam se javljaju i tvoji obožavatelji dolaze. Pričaju na svim jezicima, a ja klimam glavom, pretpostavljam da te hvale. Ostavio si nam veliki teret. Sad su se prebacili na mene. Znaš da sam to vješto izbjegavala - započela je Vesna i nastavila:

- Više sam se islikavala u godinu dana nego kroz cijeli život. Danas je veliki koncert. Znam da bi gušta svirati i pjevati, ali ovaj put oni to rade za tebe. Puno mladih i tvojih starih prijatelja. Znam da ti nije draga ovolika pompa oko svega toga. Mi smo samo promatrači i nismo u organizaciji. Znam što bi rekao, ali neću beštimat. U nas ništa nova. Nastavili smo kako smo živjeli s tobom. Ako se ikad sretnemo, platit ćeš mi za ovo. Volimo te do kraja života - zaključila je emotivna Vesna. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije