NE POKAZUJE ČESTO

Supruga Gorana Ivaniševića objavila novu fotku, svima za oko zapeo njezin dekolte

Marko Prpić/Pixsell
15.04.2020.
u 17:08

Obožavateljima nije promakla činjenica da je Nives na fotki u ležernom izdanju, a pogled im je zapeo za dekolte koji je pokazala.

Supruga tenisača Gorana Ivaniševića, Nives dane provodi u karanteni, a odlučila je pronaći i malo vremena za sebe te je objavila novu fotografiju na kojoj lakira nokte. 

Obožavateljima nije promakla činjenica da je Nives na fotki u ležernom izdanju, a pogled im je zapeo za dekolte koji je pokazala.

Foto: Instagram screenshot

"Treba nokte za po doma nalakirat.. Joj ljudi,drž'te se", poručila je uz citat pjesme preminulog repera 2Paca iz pjesme Better Dayz.  Inače, ljubavna priča Gorana i Nives nije posve obična.

Vjenčali su se nakon samo godinu dana veze u prosincu 2017. godine, a u ožujku 2018. obznanili su da čekaju prvo dijete. Za vezu bivšeg tenisača i radijske voditeljice doznalo se u jesen 2016., a blještavi prsten koji je Nives pokazala mjesecima poslije dao je naslutiti kako par uskoro planira vjenčanje.

Ni jedno ni drugo nije tada htjelo potvrditi zaruke, a tako je bilo i s informacijom da su se vjenčali. Nives se samo slatko nasmijala na to i rekla da nema komentara, a Goran je pri pokušaju kontaktiranja isključio mobitel. Njemu je ovo drugi brak, a njoj prvi.

On se prije sedam godina razveo se od bivše manekenke i poduzetnice Tatjane Dragović, s kojom je bio dugih 17 godina. U tom braku Goran i Tatjana dobili su dvoje djece – Amber Mariju i Emanuela. Amber je inače dobila ime po Tatjaninoj kolegici i prijateljici, supermodelu Amber Valetti, a mlada je djevojka uspješna jahačica koju roditelji podržavaju u tom sportu. U rujnu 2018. godine Goran i Nives postali su roditelji sinu Oliveru.

– Nekoliko stvari mi je jako važno u životu pa ću nastojati to prenijeti svome djetetu. Prije svega to je vrijednost obitelji i prijatelja, a na odnosima treba raditi i uvijek biti tu za one koje volite. Važno je i naučiti da ljepota nije ono kako izgledaš, nego kako se odnosiš prema drugima, osobito prema onima koji su u nekom trenutku slabiji od tebe. Zatim da ne trebaš biti najbolji u svemu, ali uvijek trebaš dati sve od sebe – objasnila je Nives kada su je pitali koje vrijednosti želi usaditi malom Oliveru, svojem prvorođencu i tada otkrila da smatra kako će ona biti stroža od Gorana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije