NIJE OMILJENA

Stručnjaci suglasni: Meghan kontrolira Harryja i natjerala ga je na ovaj potez

Reuters/Pixsell
09.01.2020.
u 16:30

Oni tvrde da je to pravi razlog zašto se bračni par povlači s kraljevskih dužnosti, kažu da je Meghan doslovno natjerala Harryja na taj potez.

Stručnjaci za kraljevsku obitelj suglasni su u jednom - tvrde da Meghan Markle kontrolira princa Harryja i da će on napraviti sve kako bi se ona osjećala sretno i zaštićeno.

Oni tvrde da je to pravi razlog zašto se bračni par povlači s kraljevskih dužnosti, kažu da je Meghan doslovno natjerala Harryja na taj potez.

- Ona je ta koja je htjela ponovno živjeti u Kanadi i Kaliforniji, gdje se osjeća sretno. Želi maknuti sina Archieja od restriktivne i nametljive politike Buckinghamske palače - govore stručnjaci.

Isto tako navode i činjenicu da odnosi između braće Williama i Harryja nisu najbolji, s to se i pogoršalo otkako je Harry upoznao Meghan. Vojvoda od Sussexa ne pronalazi pomoć ni oslonac u svom starijem bratu koji se mora ponašati po propisima jer će jednog dana naslijediti prijestolje, što Harry ne može. 

Napominju i da je Harry potpuno promijenio društvo i napustio dugogodišnje prijatelje. 

- Nitko ne može kriviti Harryja što želi zaštititi suprugu, kojoj je zaista teško s britanskim medijima. Harry je stvarno voli i želi da bude sretna i sigurna, a još bitnije, želi da ne pati kao njegova majka Diana. Ali, sad su Meghanini holivudski prijatelji postali i Harryjevi prijatelji, poput obitelji Clooney. Preuzela je kontrolu nad njegovim životom - tvrde stručnjaci. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?