U LAS VEGASU

Strani mediji tvrde da je ovo razlog zašto je Adele plakala i otkazala turneju: 'Nije mogla završiti niti jednu probu'

Screenshot
30.01.2022.
u 18:22

Naime, Adele je već neko vrijeme u vezi sa sportskim agentom Richem Paulom, a izvori za strane medije tvrde da je pjevačica plakala tijekom proba i prekidala ih, te da se nije mogla koncentrirati jer je bila na telefonu s Paulom.

Popularna britanska pjevačica Adele (33) prije nekoliko dana se uplakana obratila fanovima te im kazala kako mora otkazati mini turneju u Las Vegasu. No, iako je pjevačica kazala da to mora učiniti zbog pandemije koronavirusa i zato što je puno ljudi u njenom timu zaraženo, britanski mediji pišu kako je koncerte otkazala jer je bila usred ljubavne drame. 

Naime, Adele je već neko vrijeme u vezi sa sportskim agentom Richem Paulom, a izvori za strane medije tvrde da je pjevačica plakala tijekom proba i prekidala ih, te da se nije mogla koncentrirati jer je bila na telefonu s Paulom. 

"Adele je plakala i nije mogla završiti niti jednu probu. Neprestano je bila na liniji s Paulom. Glasno je vikala i jecala. Jedva da je vježbala jer je doživjela slom" stoji u izjavi neimenovanog izvora. 

Paparazzi su odmah nakon što je otkazala nastupe pjevačicu snimili kako se ukrcava na let za Los Angeles gdje živi njen dečko. 

Podsjetimo Adele se prije nekoliko dana obratila fanovima putem Facebook Livea, koji je kasnije objavila i kao video na Instagram profilu kako bi ih obavijestila da mini turneju u Las Vegasu mora otkazati, odnosno odgoditi za neki drugi datum. Dok je izgovarala ove riječi, počela je plakati. Prvi koncert trebao je biti održan u Cezarovoj palači u petak, a turneja bi se nastavila sve do travnja, s koncertima svaki vikend. No, njena ekipa nije uspjela izvršiti sve potrebne pripreme. Ono što je dodatno otežalo jest situacija s koronavirusom. Naime, pola njena tima zaraženo je koronavirusom i nalazi se u izolaciji.

“Žao mi je, ali naš nastup nije spreman. Pokušali smo apsolutno sve kako bismo bili spremni na vrijeme i kako bi vam bilo dobro, ali uništila nas je dostava svih potrebnih stvari koja kasni zbog COVID-19. Pola mog tima je zaraženo i nemoguće je završiti sve pripreme. Ne mogu vam dati ono što trenutačno imam i iscrpljena sam. Žao mi je što vam to javljam u posljednjoj minuti. Budni smo više od 30 sati pokušavajući ovo riješiti. I sada je vrijeme isteklo. Uznemirena sam i posramljena”, navela je Adele.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije