online obraćanje

Što možemo naučiti? Make up Kate Middleton na Zoom chatu

17.04.2020.
u 21:13

Kate je za prvo službeno online obraćanje izabrala narančastu majicu iz high-street dućana i stavila laganu šminku koja je naglasila njezin elegantan look i ležernu frizuru

Za online razgovor Kate je izabrala laganu vestu s potpisom Zare, casual frizuru i laganu šminku, a javila se s njihovog imanja u Norfolku, gdje trenutno borave s djecom. S obzirom da nema pomoć vizažista, Kate je očito naučila lekciju i izabrala lagani makeup, koji se bazirao na prirodnom izgledu i neutralnim tonovima.

- Ključna stvar kod online poziva je ostati u vašoj comfort zoni, odnosno ne isprobavati nešto novo. Make-up mora biti lagan i prirodan, želite izgledati sređeno, ali ne kao da ste se trudili previše, jer, ipak, radite od kuće. Treba definirati oči i usne, kako bi bile u fokusu dok pričate - komentirala je za magazin Viva vizažistica Mary Greenwell, koja je radila za Lady Dianu, prenosi 24sata.hr. 

Savjetuje podlogu koja ima lagani sjaj, po mogućnosti hidratantnu koja lice ostavlja prirodnim.

- Koža je ključna u ovoj priči, ako je podloga sređena i lice ujednačeno, to je već dosta, a možete još dodati ruž - tumači Greenwell.

Dojam zdravoga lica daju rumenila, cilj je izgledati prirodno.

- Predlažem malo bronzera i rumenila na vrh obraza, na vrh brade i malo na čelo, kako bi lice dobilo lagani sjaj - komentirala je Mary. Kate, naime, nosi uvijek rumenilo u nijansi marelice, koja odgovara njezinom tonu njezine kože.

Ruž je u boji mesa, prirodan i nastavlja se nijansom na rumenilo.

Što se tiče sjenila, najpraktičnije je ono u smeđim tonovima, laganim nijansama koje će istaknuti boju očiju. Ako oči djeluju umorno, otvorite ih maskarom koju nanosite prema gore, kako biste "podigli" pogled. No, prije toga počešljajte obrve, okvir lica koji na kameri dolazi do izražaja.

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije