živjet će radvojeno

Stjepan Hauser: Kupujem stan bez Jelene jer je tako najbolje

hauser i rozga
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
11.06.2016.
u 13:50

Rozga živi u Splitu, Hauser u Puli, a u Zagrebu su zajedno unajmili stan u kojem katkad borave

Samo smo gomilali novac na računu. Zaključili smo da nam je bolje investirati ga u nekretnine, nego pustiti ga da stoji u banci, rekao je za 24sata.hr glazbenik Stjepan Hauser (29).

Dodao je da bi volio uskoro kupiti nekretninu, koju bi mogao nazivati svojim domom.

- Sam ću kupiti stan, a ne s Jelenom jer je tako najbolje - rekao je oprezni violončelist, kojem čini se, neće trebati predbračni ugovor da bi osigurao imovinu.

S Jelenom Rozgom (38) u vezi je godinu dana, a zaručili su se ubrzo nakon što su prohodali. Rozga živi u Splitu, Hauser u Puli, a u Zagrebu su zajedno unajmili stan u kojem borave kad nemaju obveza. Iako su zaručeni, kako su naglašavali, nemaju namjeru vjenčati se.

- Stjepanu i meni papiri ništa ne znače, odlučili smo biti vječni zaručnici. Naravno da ćemo napraviti zabavu na kojoj ću imati najljepšu haljinu, a Stjepan će biti najljepši zaručnik - svojedobno je rekla Rozga.

Violončelist je pjevačicu zaručio prstenom od bijelog zlata sa safirom vrijednim oko 15.000 kuna. Zaručnički prsten kakav je poželjela, Jelena je vidjela u 'Seksu i gradu', jednoj od svojih najdražih serija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije