slavlje

Stigla prva 'celebrity beba' ove godine: Jessica je rodila sina

Hubert Boesl/DPA/Pixsell
02.01.2018.
u 14:19

Sine, došao si nam malo ranije, ali znaj da ne možemo biti sretniji. Tvoja je mama najsnažnija žena koju znam i bit ćeš jako sretan što je imaš uz sebe, rekao je filmski producent Warren

Ovo je najbolji poklon u novoj godini. Suprug i ja se osjećamo tako blagoslovljeno, kaže Jessica Alba (36). Holivudska glumica rodila je sina Hayesa, kojem su se posebno razveselile njegove sestre Haven Garner (6) i Honor Marie (9). Ni Albin suprug, filmski producent Cash Warren (38), nije 'štedio' na riječima za dobrodošlicu svog prvog sina.

-  Došao si nam malo ranije, ali znaj da ne možemo biti sretniji. Tvoja je mama najsnažnija žena koju znam i bit ćeš jako sretan što je imaš uz sebe. Na tvoj prvi dan života obećavam ti da ću te voljeti i brinuti o tebi beskrajno i pružiti ti kutiju punu snova da ih sve istražiš - rekao je Warren. 

Alba se osim glumom, bavi i svojom tvrtkom The Honest Company koja proizvodi prirodne proizvode. Prije tri godine je imala problema s poslovanjem jer su se kupci žalili da sredstva za čišćenje, sapuni, kreme i pelene sadrže štetne kemikalije. Glumica je tvrtku osnovala 2012., a posao vrijedi oko 11 milijardi kuna. 

- Tvrtku sam odlučila osnovati dok sam bila trudna s prvom kćeri Honor jer sam patila od alergija - rekla je Alba. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije