Ponosna glumica

Stigao Santiago: Eva Longoria rodila prvo dijete u 44. godini

Foto: Instagram
20.06.2018.
u 13:25

Zvijezda 'Kućanica' Eva Longoria (43) jučer je rodila sina u Los Angelesu. Ponosna glumica i njezin treći suprug José Bastón (50) svoje su prvo dijete nazvali Santiago Enrique Bastón. 

- Maleni Santiago rodio se zdrav i veseo te težak tri kilograma. Zahvalni smo na ovom predivnom blagoslovu, uživamo - izjavili su sretni roditelji, prenosi 24sata.hr. 

Glumica je i u trudnoći bila vrlo aktivna. Bila je angažirana oko glumačkog posla i išla u teretanu. Predstavila je svoj novi film 'Moj lažni muž' te je dobila i zvijezdu u Hollywoodu na stazi slavnih. Tijekom devet mjeseci trudnoće nije imala problema, a za dolazak prvog djeteta pripremala se, kako tvrdi, od prvog trenutka kada je saznala da je trudna.

- Ne znam mnogo o majčinstvu, iako imam puno nećaka i prijateljica s djecom. Čitam knjige o odgajanju i ima puno stvari koje trebam još naučiti - rekla je Eva. Kao i svaka žena koja je postala majka zna koliko je teško na svijet donijeti novi život, ali i koliko je naporno devet mjeseci biti u drugom stanju.

-  Što god obučete postaje vam neudobno. Nije samo trbuh koji raste, sve na vama počne rasti. Nikada nisam imala tako velika bedra, a tek grudi, stalno mi smetaju. Teško je - priznala je glumica prije poroda.

Evinom suprugu s kojim se vjenčala 2016. ovo je peto dijete, a s njegovom ostalom djecom se jako dobro slaže te ih prihvaća kao svoju. José s bivšom suprugom Natalijom Esperón (43), s kojom je bio u braku deset godina, ima još dvije kćeri i dva sina, od kojih je jedan preminuo nedugo nakon rođenja. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije