NAJGORI DOČEK

Stallone u bolnici, pod stresom je zbog optužbi za silovanje

Reuters
03.01.2018.
u 15:49

Glumac je završio u bolnici jer je imao visok tlak i vrtoglavicu, a loše se osjeća otkako ga je bivša kolegica optužila da ju je silovao 1990. godine

Glumac Sylvester Stallone doček 2018. godine sigurno želi što prije zaboraviti. 

Legendarni glumac Novu godinu je dočekao u bolnici jer je na Silvestrovo imao problema s visokim tlakom i vrtoglavicom. Njegova supruga Jennifer Flavin nagovorila ga je da ode u bolnicu jer je bila zabrinuta i liječnici su ga odmah ostavili u bolnici i napravili sve potrebne  pretrage.

Glumac se u zadnje vrijeme, točnije otkako ga je bivša kolegica optužila za silovanje, osjećao loše, a na Silvestrovo mu je pozlilo. Stallone se jako uzrujao kad je kolegica optužila da ju je 1990. silovao u Santa Monici i nakon njenih optužbi 71-godišnji glumac je rekao:  - To nisu istine, to se nikada nije dogodilo. Jedno je ići protiv mene i tako doći do novca, ali ovime se vrijeđa moja obitelj, pogotovo moje tri kćeri.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije