lažna vijest

Stallone ponovno morao dokazivati fanovima da nije umro

BREUEL-BILD/DPA/PIXSELL
19.02.2018.
u 19:00

Fanovi se na društvenim mrežama ponovno opraštaju od legendarnog glumca Sylvestera Stallonea, koji je živ i zdrav.

Glumac Sylvester Stallone morao je fanovima dokazati da je još uvijek živ nakon što se društvenim mrežama ponovno proširio bizarni hoax, u kojem se govori da je popularni Rocky umro od raka prostate. Slična lažna vijest plasirana je u medije prije 18 mjeseci, a tada se pisalo kako je Stallone pronađen mrtav u svom domu. 

Fanovi su zatrpali društvene mreže brojnim oproštajnim porukama, u kojima je pisalo kako je Stallone držao bolest u tajnosti, te kako je jučer izgubio bitku s rakom. 

Glumac je jučer na svom Instagram profilu objavio poster za svoj novi film "Creed 2", na kojem stoji s Dolphom Lundgrenom. Tek tada su brojni fanovi bili zbunjeni.

- Sly, pa ti si živ? Ne mogu vjerovati što su društvene mreže u stanju napraviti - napisao je jedan fan, dok je obožavatelj iz Argentine još uvijek u nevjerici od Stallonea zatražio da snimi video, kako bi dokazao da je živ. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije