Uskoro uhićenja

Srpski ministri u raljama elitne prostitucije

'prostitucija_nnn_bih_090613'
03.11.2014.
u 20:18

Na čelu piramide elitnih prostitutki su dvije žene. Jedna je bivša nevjenčana supruga jednog od vođa „zemunskog klana“, dok je druga supruga poznatog biznismena

Srpska policija pokrenula je opsežnu istragu o elitnoj prostituciji u kojoj su sudjelovale mnoge poznate osobe iz svijeta estrade. Kako Kurir saznaje, policija je tijekom istrage došla do šokantnih otkrića i dokaza da su porno-snimci poznatih srpskih dama, mahom pjevačica i voditeljica (imena poznata redakciji), i pojedinih političara, među kojima je bilo i ministara, u posjedu stranih sigurnosnih službi, i to preko dva kanala iz Srbije!

- Na čelu piramide elitnih prostitutki su dvije žene. Jedna je bivša nevjenčana supruga jednog od vođa „zemunskog klana“, dok je druga supruga poznatog biznismena. Njih dvije su, prema operativnim podacima, dostavile kompromitujuće snimke, na kojima pojedini političari iz prošlih, ali i sadašnje vlasti upražnjavaju seksualne odnose s poznatim estradnim osobama. Riječ je o scenama seksa koje su prilično zaprepašćujuće, čak i za one koji su na tom polju vrlo maštoviti. Na jednom od snimaka, osim sado-mazo pomagala, jedna poznata striptizeta urinira po jednom bivšem ministru, koji je u tom trenutku u seksualnoj ekstazi. Zasad se ne zna da li su one snimke ustupale za novac ili se radi o nekom drugačijem aranžmanu - otkriva detalje izvor Kurira i dodaje da se istraga vodi u najvećoj tajnosti.

On tvrdi da su na listi elitnih prostitutki koju policija posjeduje, između ostalih, jedna poznata pjevačica, njena sestra, zatim jedna bivša manekenka, a danas uspješna voditeljica, kao i mnoge druge poznate žene iz šou-biznisa...

- Policija je došla do saznanja da je veza političara i elitnih prostitutki i jedan poznati voditelj koji je zaposlen na televiziji s nacionalnom frekvencijom. Njegove djevojke „ordiniraju“ uglavnom po Crnogorskom primorju - zaključuje izvor Kurira, a prenosi portal Depo.ba.

Sugovornik Kurira naglašava da je elitna prostitucija kazneno djelo, koje će u kombinaciji sa špijunažom mnoge u ovom lancu koštati slobode.

Službenu potvrdu saznanja ovaj medij nije uspio dobiti. Međutim, Marko Nicović, bivši načelnik beogradske policije, kaže da ga ove informacije uopće ne iznenađuju.

- Špijunaža je drugi najstariji zanat, prvi je prostitucija. Ta dva zanata se oduvijek prepliću. Strane službe koriste tzv. kvalitetne prostitutke, koje opsjedaju (naše) političare i onda ih drže u šah-mat poziciji. Ako strane službe imaju kompromitujuće snimke, to znači da je naša kontraobaveštajna služba bila mrtva. A njihov posao je da štite domaće državnike, kakvi god da su. Osim prostitutki, u tom lancu mogu biti angažirani i policajci iz pratnje političara, koji uspostavljaju vezu političari - prostitucija.

Komentara 1

Avatar Renaldo
Renaldo
08:31 04.11.2014.

Kada bi i naša policija krenula istraživati takvo nešto uvjeren sam da bi i kod nas otkrili takav oblik kriminala,jer gdje ima pljačke društvene imovine,korupcije ima i prostitucije.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije