NOVI PROBLEMI

Srpski mediji tvrde: Ovaj je čovjek 'zaslužan' za bračni krah Severine i Igora Kojića

Instagram
27.09.2020.
u 16:36

Početkom godine Severina je Tomici pružila ruku pomirenja, a to je navodno poprilično razbjesnilo Igora. Baš kao i nedavna objava na profilu pjevačice na kojoj pozira s prijateljima među kojima je i Petrović.

Ovih dana Severina i Igor Kojić trebali bi proslaviti pet godina bračne sreće, no umjesto idile u fokus javnosti sve češće izlaze informacije o nevoljama u njihovom raju.

Nagađanja o razvodu 48-godišnje splitske pjevačice i njezinog 15 godina mlađeg partnera traju već neko vrijeme, a srpski mediji sada pišu kako je za definitivan kraj njihova narušena odnosa kriv Severinin dugogodišnji poslovni suradnik Tomica Petrović s kojim se navodno početkom godine razišla jer se, kako tvrde srpski mediji, od početka protivio vezi i braku pjevačice i Kojića.

Mnoge je iznenadila Severinina odluka da krene dalje bez Petrovića koji joj je dva desetljeća uspješno vodio karijeru, ugovarao nastupe, organizirao koncerte, sklapao sponzorstva i brinuo o financijama. Početkom godine Severina je Tomici pružila ruku pomirenja, a to je navodno poprilično razbjesnilo Igora. Baš kao i nedavna objava na profilu pjevačice na kojoj pozira s prijateljima među kojima je i Petrović. Severina je uz fotografiju napisala da je to njezin mali krug velikih ljudi, a ispod objave, kako navodi Story, javio se i ljutiti Kojić.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Ako kreneš od ovog prvog, veliki krug malih ljudi. Kad je kašika u medu, oko tebe sto lica, kad si u problemu, samo Bog i porodica. Čuvaj se onog koji poružni kad se smije", navodno je Severini napisao Igor međutim taj komentar više nije vidljiv na profilu pjevačice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije