"Uplakani Uskrs!"

Šprajc sa suzama u očima pratiteljima poželio sretan Uskrs

Borna Filic/Pixsell
12.04.2020.
u 20:49

Iako se zbog pandemije koronavirusa nije mogao vratiti na posao, RTL-ov voditelj Zoran Šprajc odlučio je raditi kod kuće. Šprajc se primio kuhanja pa je tako na svome Facebooku objavio fotografiju na kojoj riba luk. 

"Uplakani Uskrs! Sretno vam svima, budite dobri prema sebi i prema drugima", napisao je uz objavu. 

Foto: Daniel Pavlić

Podsjetimo, od kraja studenog prošle godine Šprajc je na bolovanju jer je doživio infarkt i tijekom njegovog bolovanja mijenjala ga je Mojmira Pastorčić.

Naime, RTL je danas izvijestio kako  zbog situacije s koronavirusom od danas privremeno zaustavlja proizvodnju zabavnog i dramskog programa te uvodi rad od kuće za sve one zaposlenike i vanjske suradnike koji mogu primjenjivati takav način rada. Pritom je naglasak na onim djelatnicima koji po bilo kojem kriteriju spadaju u rizičnu skupinu.

Kako Zoran Šprajc zbog svog zdravstvenog stanja spada u tu kategoriju do daljnjeg ga nećemo vidjeti na malim ekranima i mijenjat će ga Ana Brdarić Boljat, doznajemo s RTL-a gdje naglašavaju kako im je sigurnost njihovih zaposlenika na prvom mjestu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije