OSVRT NA MIROVINU

Šprajc objavio fotografiju nabildanog modela: Zbog ovakvih papana povećat će nam radni vijek na 80 godina

06.05.2021.
u 16:46

Prije nekoliko dana raspravljalo se u javnosti o mogućem produljenju radnog vijeka i kasnijem odlasku u mirovinu, što se spominjalo kao dio Nacionalnog plana oporavka. Voditelj i urednik RTL Direkta Zoran Šprajc (53) jednom objavom, na njemu karakterističan i duhovit način, osvrnuo se na ovu temu.

– Zbog ovakvih papana povećat će nam radni vijek na 80 godina – napisao je Šprajc uz fotografiju 39-godišnjeg nabildanog poljskog modela i trenera fitnessa Pavela Ladziaka. On sebe zove poljskim Vikingom i ima više od 400 tisuća pratitelja na Instagramu. Prije nekoliko godina počeo je naglo sijedjeti. Pola kose mu je bilo sijedo, a pola nije pa je Pavel odlučio svoju kosu i bradu obojiti u sijedo. 

Tih godina intenzivno je izlazio i vježbanje mu nije bilo prioritet, a onda je shvatio da se mora dovesti u formu i počeo se baviti fitnessom. Kada je počeo objavljivati svoje fotografije na Instagramu, svi su mislili kako ima više od 50 godina i uspoređivali su ga s talijanskim playboyem Gianlucom Vacchijem koji ima 53. godine i 27 godina mlađu partnericu koja mu je lani rodila sina. Pavel kaže kako mu takve usporedbe laskaju. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije