POZNATA NEPOZNANICA

Spice Girls spremne za turneju – no bez Victorije Beckham!

Profimedia
14.09.2018.
u 20:39

Osamdeset posto grupe Spice Girls ide na novu turneju – prvu nakon 2007. Jedina članica koja vjerojatno neće biti dio ponovnog ujedinjenja ženske hit grupe je Victoria Beckham

Trenutno živimo u razdoblju kad se cijelo vrijeme oživljavaju stari filmovi i serije, kao i razni drugi dijelovi pop kulture. Među oživljenim muzičkim grupama našle su se i Spajsice.

Melanie Brown, Geri Halliwell, Melanie Chisholm, Emma Bunton i Victoria Beckham bile su popularne od sredine devedesetih do početka novog milenija, a od onda su se već jednom ponovo našle na turneji Viva Forever.

Zadnjih desetak godina obožavatelji su priželjkivali još jednu turneju grupe Spice Girls, a same pjevačice pokušavale su uskladiti svoje rasporede kako bi to ostvarile. Nova turneja sad je definitivno u planu, no ne bez malog problema. Čini se kako će Spajsice na turneju morati bez jedne članice – Victorije Beckham.

'Idemo na turneju. Nas četiri sigurno. Vidjet ćemo što će biti s Posh, no nas četiri definitivno idemo na turneju. Victoria bi nam se mogla pridružiti u nekoliko nastupa', rekla je Mel B u razgovoru s Jamesom Cordenom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije