žele ponovno surađivati

Spajsice se okupile nakon šest godina i poručile: Vraćamo se

Instagram
03.02.2018.
u 16:54

Razišle su se 2000. godine, ali su se u nekoliko navrata u međuvremenu okupile. Posljednji put to je bilo na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igra u Londonu 2012.

Skupina Spice Girls okupila se u petak prvi puta nakon 2012. i najavila da želi ponovno surađivati i oživjeti svoj stari moto - Girl Power.

Pet članica britanske skupine - Victoria Beckham (43), Melanie Brown (42), Emma Bunton (42), Melanie Chisholm (44) i Geri Horner (45), koje su postigle veliki uspjeh devedesetih i širom svijeta prodale 85 milijuna albuma, okupila se u nazočnosti njihovog bivšeg menadžera Simona Fullera (57), piše 24sata.hr. 

Victoria je objavila i fotografiju ponovnog okupljanja.

Foto: Instagram/Wanda Nara

- Provele smo divno poslijepodne pričajući o svemu što se u međuvremenu dogodilo i sjećajući se iznimnih trenutaka koje smo zajedno provele - rekle su u zajedničkom priopćenju koje je objavio njihov agent.

One kažu da je došao trenutak da razmisle o novim mogućnostima koje bi im pružila međusobna suradnja.

- Slažemo se da ima puno uzbudljivih mogućnosti vezano uz ono što su bile Spice Girls, i uz našu poruku o emacipaciji žena koju želimo uputiti budućim naraštajima - rekla su.

- Girl Power, što je bio moto skupine, je i dalje aktualan - poručile su.

Spajsice su se razišle 2000. godine, ali su se u nekoliko navrata u međuvremenu okupile, primjerice na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igra u Londonu 2012. godine.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije