veliki gubitak

Šokantno priznanje najpoznatije jugoslavenske loto-djevojke: 'Rodila sam mrtvo dijete'

Foto: Instagram
1/3
13.10.2020.
u 13:36

Možda nije trebalo da ovo kažem. Gdje leži nas šest žena, gdje dolazi poseta, nose lonce, hranu, tetke, stričevi, babe, i kažu "Vidi Suzana Mančić", to je isto kao društvene mreže, a to je bio samo moj bol - rekla je Suzana

Suzana Mančić, najpoznatija loto-djevojka bivše Jugoslavije šokirala je javnost u Srbiji priznanjem gostujući u jednoj televizijskoj emisiji prije nekoliko dana. Mančić je prvi put otkrila kako je rodila dijete koje nije preživjelo. 

Naime, voditeljica je komentirala gubitak koji se dogodio pop zvijezdi Johnu Legendu i njegovoj supruzi Chrissy Teigen, koja je rodila mrtvo dijete.

- Ja sam doživjela istu situaciju. Sjećam ga se i sjećat ću se cijelog života, ali ne bih voljela ovakvu vrstu dokumenta. Rodila sam dijete koje nije preživjelo. Možda nije trebalo da ovo kažem. Gdje leži nas šest žena, gdje dolazi poseta, nose lonce, hranu, tetke, stričevi, babe, i kažu "Vidi Suzana Mančić", to je isto kao društvene mreže, a to je bio samo moj bol - rekla je Suzana i dodala: 

- To je tvoj teret, tvoje dijete i nitko ga neće razumjeti, samo ti.  

Podsjetimo, Suzana Mančić iz osmogodišnjeg braka s Nebojšom Kunićem, bubnjarem nekad popularne grupe Sedmorica mladih, ima kćeri Teodoru i Nataliju. Od 2018. u braku je s grčkim bankarom Simeonom Ocomokosom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?