sve bi napravio za nju

Šokantna priznanja batlera princeze Diane: "Nije bilo ilegalno, bar koliko sam znao"

Foto: Getty
1/2
20.08.2017.
u 16:25

Princeza Diana preminula je prije skoro 20 godina, no bol zbog njene smrti i dalje ne jenjava. Njezin nekadašnji batler Paul Burrell ušao je u reality show naziva "In Therapy" kako bi do kraja prihvatio njenu smrt i sve što se događalo poslije. Paul Burrell bio je njena najbliža osoba, brinuo se o njoj, a pomagao joj je i u stvarima koje su bile jako loše, prenosi Dnevnik.hr. 

Tako je, priznao je, nabavljao princezi hranu koja bi joj pomogla da povraća. Poznato je da se princeza Diana borila s bulimijom. Dodao je i da je nakon njene tragične smrti spavao u njenoj garderobi.

"Rekao bih šefu kuhinje da pripremi velike količine kreme od vanilije. Kupio bih i jogurt te puno banana, a onda pripremio sobu da se ona osjeća ugodno. Pobrinuo bih se da imamo hrpu ručnika. Bila je to moja dužnost. Sve bih napravio za Dianu. Nije bilo ilegalno, barem koliko sam ja znao", ispričao je Burrell.

Psihologinji je ispričao i kako su izgledali dani nakon što je poginula Diana. Sjedio je uz njeno tijelo i nije mogao vjerovati da je mrtva. "Mirisao sam njen parfem, mogao čuti njen glas. Spavao bih među njenom odjećom. Bio je to jedini način da je pokušam vratiti u svoj svijet", rekao je batler.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije