opravdano?

Šok za obožavatelje: Justin Bieber iznenada otkazao turneju "Purpose"

25.07.2017.
u 09:12

Pjevač je otkazao 14 koncerata u Sjevernoj Americi i Aziji koji su se trebali održati do 10. listopada, a koncerte je, navodno, otkazao jer mu je dosta svega

Pop zvijezda Justin Bieber otkazao je ostatak svjetske turneje "Purpose" zbog "nepredviđenih okolnosti", objavio je u ponedjeljak njegov agent.

Konkretne razloge nije naveo, a ni Bieber (23) se nije oglasio na društvenim mrežama. "Justin voli svoje obožavatelje i mrzi kada ih mora razočarati", stoji u priopćenju. Internetski portal specijaliziran za slavne osobe TMZ.com objavio je, pozivajući se na neimenovane izvore, kako je Biberu "svega dosta". Otkazano je 14 koncerata u Sjevernoj Americi i Aziji koji su se trebali održati do 10. listopada, a obožavateljima se ova vijest neće baš svidjeti, pogotovo jer im nije dao konkretno objašnjenje zašto odustaje.

Kanadski pjevač krenuo je na svjetsku turneju u ožujku 2016. i dosad je više od 150 puta nastupio diljem Europe, Afrike, Južne Amerike, Australije i dijelova Azije. Bieber je prošloga vikenda fotografiran kako s nepoznatom djevojkom planinari blizu Los Angelesa i činilo se da je u dobroj formi.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?