NOVA BRAČNA SREĆA

Snježana Mehun udaje se ovo ljeto, a otkrila je i kakvu će vjenčanicu imati i tko joj je kuma

22.06.2021.
u 08:33

Vjenčanje će se održati na Jadranu na jednom privatnom otoku a ispričala je i koja je tema vjenčanja

Snježana Mehun i njezin zaručnik Franz Schillinger vjenčat će se ovog ljeta i donijeli su odluku kako će se vjenčanje održati na našem Jadranu i to ne jednom privatnom otoku, a tema vjenčanja je stilu filma "Mamma Mia!". Poduzetnica koja stoji iza modnog brenda Duchess, čiju je novu kolekciju predstavila prošli tjedan, za Gloriju je otkrila kakav meni sprema svojim uzvanicima te kakvu će vjenčanicu imati. 

- Htjeli smo da vjenčanje bude povezano s onime čime se Franz bavi, a i smatramo da je hrvatska obala jedinstvena. Na jelovniku će biti mediteranski specijaliteti, a glazba će zbog gostiju iz inozemstva biti i domaća i strana. Franz još traži bijelo odijelo, koje će vjerojatno kupiti u Beču jer ga nismo uspjeli pronaći u Veneciji, a vjenčanica mi se već izrađuje. Prema mojim uputama će je napraviti Tin Brišar, dizajner za Duchess, a bit će bijela i asimetrična Imat će otvoreniji dekolte, korzetirani struk i lagani sirena kroj. Moj je stav da mladenka mora blistati od sreće, a ne zbog previše grandiozne haljine u obliku torte. Tin će napraviti i cvjetne aranžmane od mediteranskog bilja. - ispričala je Snježana. 

Njoj će kuma biti dugogodišnja prijateljica i bivša manekenka Antea Kodžoman, a njezin budući suprug za kuma je odabrao Zlatka Matešu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije