PRIPREME ZA JUBILEJ

Snimka princa Williama dok jaše ovog konja mnoge je zabrinula i izazvala brojne komentare

Foto: Peter Nicholls/REUTERS
1/2
03.06.2022.
u 08:08

Naime, konj kojeg je William jahao na probi za paradu ponašao se jako čudno i mnogi su zaključili kako je konj bio drogiran.

Ovaj tjedan u Velikoj Britaniji obilježava se platinasti jubilej kraljice Elizabete i cijela kraljevska obitelj sudjeluje u pripremama kojima se obilježava njezinih 70 godina vladavine. U svečanoj paradi u čast svojoj baki sudjelovat će princ William koji je zajedno s ostalim sudionicima bio na probi parade i tada je nastala snimka koja se proširila društvenim mrežama.

 

 

Naime, konj kojeg je William jahao na probi za paradu ponašao se jako čudno i mnogi su zaključili kako je konj bio drogiran. Daily Mail piše kako je princ jahao konja imenom George, te je prema njihovim saznanjima konj prethodno prošao sve kontrole i ništa nije ukazivalo na probleme.

Jedan vojni veteran upozorio je na društvenim mrežama kako Williamov konj ne izgleda dobro jer mu glava pada prema podu i djeluje kao da je drogiran, a američka organizacija za prava životinja objavila je da je konj princa Williama možda bio i ozlijeđen kada se ovako ponašao.

Elisa Allen, potpredsjednica  organizacije PETA izjavila je  da  konji nekada spuste glave ili se čudno kreću ako imaju jaku upali ili su ozlijeđeni i ne mora značiti da je konj bio drogiran. Konji koji sudjeluju u ovakvim događanjima imaju poseban trening i obuku koje ih desenzibiliziraju na buku te kroz takav trening uče i kako stajati dugo na mjestu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije