Kanye se vratio kući:

Slomio se zbog godišnjice majčine smrti

Kim
01.12.2016.
u 14:00

Kanye West (39) zadržan je tri dana dulje u bolnici u Los Angelesu jer su ga liječnici željeli držati pod nadzorom. U bolnici je dobivao nekoliko vrsta lijekova, sve dok liječnici nisu pronašli odgovarajuću terapiju za njega. Cijelo vrijeme ga je njegovala supruga Kim Kardashian (36) jer Kanye nije dao osoblju bolnice da ga dira i cijelo je vrijeme bio paranoičan, prenosi 24sata.hr

- Kanye nije bio spreman za izlazak iz bolnice u ponedjeljak, liječnici su se bojali da će doma opet doživjeti živčani slom. Jako je slab i iscrpljen, nije svoj - kazao je izvor za TMZ. 

West je tako sinoć pušten kući, a za njega će se brinuti i dr. Michael Farzam. 

Liječnici su zaključili da je živčani slom kojeg je reper doživio potaknula deveta godišnjica smrti njegove majke Donde West. Kanye navodno nikada nije 'učinkovito tugovao' za majkom i zbog toga se u njemu godinama nakupljala tjeskoba. 

 

Recording artist Kanye West performs during the closing ceremony for the 2015 Pan Am Games at Pan Am Ceremonies Venue in Toronto | Autor: USA Today Sports/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLfoto: USA Today Sports/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

 

- Kanye je posljednjih tjedana postajao sve osjetljiviji jer je bio pod velikim stresom zbog turneje, vođenja svog brenda, podupiranja istraumatizirane Kim i brige za North i Saint. Također, šokantno je koliko malo je spavao - tvrdi izvor. 

Svoj koncert u Los Angelesu, Kanye je otkazao 20. studenog. Tog datuma, njegova majka je bila pokopana prije devet godina. 

Prema pisanju tabloida US Weekly, Kim i Kanye žestoko su svađali uoči reperov sloma. 

- Cijelu noć bi bio budan i pričao bi bez prekida, postalo je neizdrživo živjeti s njim - otkriva prijatelj para te dodaje da je Kanyea obuzeo nevjerojatan strah kada je čuo što se dogodilo Kim u Parizu jer se to dogodilo toliko blizu godišnjice Dondine smrti. 

 
Ključne riječi
kim

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije