BORIS BECKER

Slavni sportaš spiskao 100 milijuna funti i odbio priznati dijete nakon što je drogiran imao aferu

Boris Becker
MICHELE TANTUSSI/REUTERS
29.03.2023.
u 20:00

Njemačkom teniskom asu raspao se privatni život nakon što je imao romansu s ruskom manekenkom

Jedan od najboljih tenisača svih vremena Boris Becker iza sebe ima burnu prošlost koju je obilježio skandalima i osobnim bankrotom nakon što je potrošio ukupno 100 milijuna funti. Slavni teniski as jedno vrijeme je proveo u zatvoru zbog velike porezne prijevare, a u dokumentarcu prvi put govori o svojoj poznatoj aferi iz koje je dobio kćerku Annu Ermakovu.

Mlada Anna je Beckerovo izvanbračno dijete koje je dobio u kratkoj aferi s Angelom Ermakovom, Umirovljeni tenisač svoju kćer dugo nije želio priznati, no sličnost je neupitna, a u konačnici je i on morao priznati da je Anna ipak plod njegove afere koja je bila vrlo zanimljiva svjetskim medijima. 

Navodno je Becker imao odnose s Angelom na stepenicama jednog noćnog kluba dok su oboje bili nadrogirani. Kratak  susret završio je trudnoćom i Anninim rođenjem. U to vrijeme Becker je bio sretno oženjen, ali taj događaj koštao ga je braka s prvom suprugom koja je u isto vrijeme bila trudna. 

U bogatoj karijeri osvojio je ukupno šest Grand slam turnira, a 1991. godine bio je prvi igrač svijeta. Jedno vrijeme surađivao je s Novakom Đokovićem i bio mu glavni trener. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije