AMERIKANCI ŠOKIRANI:

Slavni komičar Stephen Colbert brutalno ismijao Eurosong i Ninu Kraljić

komičar
19.05.2016.
u 10:33

Od same priredbe, preko izvođača i pjesama, Amerikanci su se itekako iznenadili po prvi put gledajući prijenos Eurosonga. Očekivano, ubrzo su se pojavile i prve reakcije.

Sjedinjene Američke Države ove su godine po prvi put imale priliku gledati izravan prijenos Eurosonga, a malo je reći da ih je viđeno iznenadilo.

Američki voditelj i komičar Stephen Colbert, koji je zamijenio Davida Lettermana u The Late Showu, ismijao je Eurosong, s posebnim naglaskom na pojedine natjecatelje.

“Za Europljane, ovo je najveći medijski događaj svake godine, a ovog vikenda Eurosong se prenosio i u Americi pa smo vidjeli sjajne točke”, rekao je Colbert podrugljivim tonom.

Među onima kojima se najviše narugao našla se i naša Nina Kraljić.

 

Osim prema Nini, Colbert nije bio milostiv niti prema predstavnicima Bjelorusije, Rusije, Moldavije, pa čak ni prema pobjednici, Ukrajinki Jamali, čiju je pjesmu opisao kao ‘deprimirajuću’.

“Mislim da smo našli hit ljeta. Ništa ne nabrijava kao pjesma o etničkom čišćenju”, rekao je Colbert.

Nakon što je ‘oprao’ Europljane, komičar je udario i po Amerikancima.

“Zašto se Amerika ne može netjecati? Mi bismo pobijedili, pa mi smo najeuropskija zemlja!”, rekao je Colbert, a zatim se pojavio u svjetlucavoj bundi i otpjevao ‘pjesmu za Eurosong’.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije