OZDRAVILI SU

Slavni glumac i supruga otkrili stvarne simptome koje su imali dok su se borili s koronavirusom

Foto: Profimedia
1/2
21.04.2020.
u 16:12

Tom i Rita često su na društvenim mrežama obavještavali obožavatelje o svojoj borbi s ovim novim virusom. U javnost su puštali samo optimistične poruke i tvrdili da se osjećaju dobro

Glumci Tom Hanks i Rita Wilson su prve poznate osobe koje su bile pozitivne na COVID-19. Koronavirus su dobili za vrijeme posjeta Australiji, a još uvijek nisu sigurni kako su se zarazili.

Tom i Rita često su na društvenim mrežama obavještavali obožavatelje o svojoj borbi s ovim novim virusom. U javnost su puštali samo optimistične poruke i tvrdili da se osjećaju dobro, no nakon što su testovi postali negativni odlučili su ispričati cijelu priču. Naime, Tom je otkrio da je njegova supruga imala doista teške simptome. 

- Rita je gore prošla od mene. Imala je mnogo višu temperaturu i neke druge simptome. Izgubila je osjet okusa i mirisa, veći dio ta tri tjedna nije niti malo uživala u hrani -  kazao je glumac.

Njegovi simptomi su, kaže bili znatno lakši, umarao ga je i najmanji fizički napor, bilo mu je teško izvoditi i fizički najmanje zahtjevne vježbe. Kada su došli u bolnicu sa simptomima liječnici su ga gledali u čudu dok im je to objašnjavao. 

- Još u ožujku dok sam bio u Australiji su mi dijagnosticirali koronavirus. Svi su tamo bili fantastični, ali oni koriste Celzijuse umjesto Fahrenheita kad mjere temperaturu. Kad bi mi rekli da mi je temperatura 36 mislio sam da je to loše, ali je na kraju ispalo odlično. Loše je kad imaš 38, u principu to je način na koji Hollywood tretira ženske glumice – ispričao je Hanks. 

Nakon povratka iz Australije Hanks i njegova supruga vratili su se u svoj dom u Los Angelesu i sada su u izolaciji, a Hanks kaže: Nitko ne želi biti pokraj mene duže vrijeme i ljudima je neugodno biti kraj mene.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije