PROBLEMI SA ZDRAVLJEM

Slavni glazbenik završio u bolnici, stavljen je u induciranu komu i priključen na respirator: Stanje je ozbiljno

Foto: JE1
1/2
16.12.2021.
u 17:27

Pjevač najpoznatijeg klasičnog multinacionalnog kvarteta Il Divo, Carlos Marín (53) stavljen je u induciranu komu nakon prijema u bolnicu u Manchesteru. Carlos je imao probleme s razinom kisika, ali ostale informacije o bolesti nisu poznate. Priključen je na respirator i njegovo stanje je ozbiljno

Pjevač najpoznatijeg klasičnog multinacionalnog kvarteta Il Divo, Carlos Marín (53) stavljen je u induciranu komu nakon prijema u bolnicu u Manchesteru, prenose svjetski mediji.

Kako navode, Carlos je imao probleme s razinom kisika, ali ostale informacije o bolesti nisu poznate. Priključen je na respirator i njegovo stanje je ozbiljno.

Ova vijest stigla je nekoliko dana nakon što je Il Divo otkazao nastavak svoje turneje u Ujedinjenom Kraljevstvu do 2022. godine zbog bolesti, no nisu otkrili detalje.

-Izuzetno nam je žao zbog naših obožavatelja, ali veselimo se povratku na turneju u novoj godini i vidjeti vas sve idućeg Božića- stoji u priopćenju.

Inače, Il Divo je megahit crossover grupa koja se proslavila milijunima prodanih albuma, hitovima na prvim mjestima svjetskih top ljestvica, a u svojoj kolekciji imaju mnogobrojne zlatne i platinaste nagrade. Smatraju se pionirima 'popere', a prodali su preko dva milijuna karata za svoje koncerte diljem svijeta.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije