NASTAVLJA TURNEJU

Slavna pjevačica prvi put progovorila o razvodu

02.05.2017.
u 19:21

Pjevačica Janet Jackson prije mjesec dana ponovno je počela puniti novinske stupce zbog kraja petogodišnjeg braka s katarskim milijarderom Wissamom Al Manom. Sada se prvi put nakon razvoda obratila javnosti o novostima koje su zatekle njezin život, ali i karijeru, piše Tportal.hr. 

U videu koji je objavila na Twitteru, pjevačica Janet Jackson prvi put obratila se javnosti i obožavateljima nakon brojnih turbulencija u privatnom životu. 

'Bok ljudi, to sam ja, Jen, u slučaju da ste me zaboravili jer sam se povukla iz javnosti otkad sam rodila sina. Zahvaljujem Bogu na njemu - on je zdrava, lijepa, slatka, zabavna i sretna beba', započela je kroz smijeh 50-godišnjakinja svoj vrlo osobni video.

Pjevačica je također službeno potvrdila da se rastaje od supruga Wissama Al Mane, s kojim je prije tri mjeseca dobila sina Eissu. 'Željela bih biti iskrena s vama. Da, rastala sam se od svog supruga. Slučaj je na sudu, a ostatak je u Božjim rukama', nastavila je Janet.

Prije nekoliko dana uskoro bivši suprug snimljen je kako uživa u parku u Londonu sa svojim tromjesečnim sinčićem, a izvor blizak paru rekao je američkim medijima da su oboje odlučni u tome da sinu budu dobri roditelji, makar živjeli odvojeno.

Iako je njezina velika turneja 'Unbreakable' bila odgođena, pjevačica je ovu priliku za obraćanje javnosti iskoristila i kako bi najavila njen nastavak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije