prerezat ću vam grkljan

Slavna pjevačica jedva izvukla glavu na privatnom partyju Russella Crowea?

glava
17.10.2016.
u 12:31

ZVIJEZDA "Gladijatora", Russel Crowe našao se pod paljbom kontroverzne pjevačice Azealie Banks nakon što ga je optužila da ju je "gušio, pljunuo i izbacio" sa privatnog partyja održanog u apartmanu jednog luksuznog hotela na Beverly Hillsu, prenosi Index.hr

"Ukratko... Otišla sam na tulum u apartman Russella Crowa. Čovjek me nazvao ludom crnčugom, gušio me, pljunuo i doslovce izbacio kroz vrata. A čovjek koji je bio s njim u sobi nije mi htio pomoći. Osjećam se grozno", napisala je reperica na svom Facebook profilu, u dramatičnom postu koji je dao naslutiti da je nakon svega jedva izvukla živu glavu.

Sporni status je, međutim, ekspresno nestao sa FB-a koji sat kasnije, nakon što su ostali uzvanici ispričali posve drugačiju priču. Prema njihovim riječima, upravo je 25-godišnja reperica bila ta koja je izazivala probleme, a sve je bilo u redu dok jednom od gostiju nije zaprijetila da će mu razbijenom čašom prerezati vrat.

"Baš bi voljeli da sada razbijem ovu čašu, zabijem vam je u grkljan i da krv šiklja na sve strane kao u Tarantinovim sranjima", vikala je navodno pjevačica nakon što je jednog gosta nazvala "dosadnim bijelcem", a potom izgubila živce kada su ostali stali u njegovu obranu.

Situacija je eskalirala kada je Azealia doista posegnula za čašom - u tom ju je trenutku, tvrde očevici, Crowe doista zgrabio i odvukao do svog osiguranja, koje ju je potom izbacilo s partyja.

Slavni glumac zasad nije komentirao incident, piše The Mirror.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije