Irina Shayk

Slavna manekenka progovorila o teškom djetinjstvu, siromaštvu i pljačkama

20.03.2020.
u 17:34

Najnoviji intervju sa Irinom Shayk bio je veliko otkriće za fanove. 

U  izdanju Vogue-a za ožujak, 34-godišnja manekenka otkrila je istinu o svom teškom djetinjstvu i mnogim drugim stvarima koje je jedva itko očekivao od nje.

Irina je izgubila oca kada je imala 14 godina. Kazala je kako ju je njena prva posjeta New Yorku odvela do "krompira u supermarketu" jer nije navikla da takve namirnice može kupiti.

- Zato što smo sami uzgajali povrće, pa smo zimi imali krompir, mrkvu i sve što nam je bilo potrebno za preživljavanje – dodala je.

Kaže kako se neko vrijeme osjećala kao "glava obitelji", pa je zato govorila da je muškarac u tijelu žene. Međutim, tada je, kako je navela, "izrasla iz toga i počela se normalno odnositi prema sebi", prenosi Faktor. 

Preokret u njezinom životu bile su teške 90-te godine prošlog stoljeća. Tada je njena obitelj bila opljačkana, a Irina je bila svjedok tih događaja:

- Kada sam imala šest godina, opljačkali su nas. Otvorila sam vrata i naletjela na tri maskirana muškarca od kojih je jedan držao pištolj na mojoj glavi. Ispostavilo se da ih je poslao najbolji prijatelj moga oca.

Priznala je kako joj je teško igrati tri uloge istovremeno - samohranu majku, radnu ženu i hranitelja svoje obitelji.

- Želim da moja kćerka zna da njena majka ima posao u svom životu, jer želim odgajati snažnu ženu. Pokloni i hrana ne dolaze niotkuda - priznaje manekenka.

Irina kaže kako joj ide dobro i naglašava da je zaista sretna.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije