12 TJEDANA

Slavna glazbenica očekuje prvo dijete, suprug i ona su presretni

Profimedia
21.03.2022.
u 21:58

- Presretni su i jedva čekaju postati roditelji. Leona je trudna sveukupno 12 tjedana, a obitelji su obavijestili ranije ove godine - rekao je izvor za The Sun.

Slavna britanska pjevačica Leona Lewis (36) i njen suprug, američki koreograf Dennis Jauch (33) očekuju svoje prvo dijete.  
- Presretni su i jedva čekaju postati roditelji. Leona je trudna sveukupno 12 tjedana, a obitelji su obavijestili ranije ove godine - rekao je izvor za The Sun. Leona je karijeru počela 2006. godine, kada je pobijedila u showu X Factor. 

Ubrzo nakon toga je izbacila svoj debitantski album 'Spirit' koji je ostao zapamćen u povijesti glazbe kao jedan od najprodavanijih albuma. Tijekom svoje karijere, pjevačica je izdala 5 studijskih albuma, bila nominirana za čak 3 nagrade Grammy i prodala više od 35 milijuna albuma obožavateljima diljem svijeta.   

Dennisa je upoznala kada je on radio kao plesač na njezinoj turneji Labyrinth 2010. godine, a ubrzo su počeli izlaziti. U studenom 2018., Leona je potvrdila da su zaručeni nakon što je na odmoru uslikana kako nosi dijamantni prsten, napisavši u objavi na Instagramu: "Jedva čekam biti tvoja žena."

Par se vjenčao na raskošnoj ceremoniji na Stingovom luksuznom imanju iz 16. stoljeća u Toskani godinu dana kasnije. A 2020. godine Leona je progovorila o planovima para da imaju obitelj, otkrivši da bi razmislili o posvojenju jer je njezina mama Maria odrasla u skrbničkoj obitelji.  

- Želim djecu, ali Dennis i ja smo također razgovarali o posvajanju - rekla je Leona u jednom intervjuu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije