Ne krije sreću

Slavlje u obitelji domaće pjevačice: 'Nazdravljamo nama, strpljenju i kompromisu'

10.07.2021.
u 09:36

Pjevačica Neda Parmać i suprug Damir Klačar proslavili su osmu godišnjicu braka, a Neda je na svojem Instagram profilu objavila nekoliko fotografija na kojim sa suprugom uživa u slavljeničkom ručku. 

'Osam godinica. Voljela bih da mogu napisati laganini, ali kao za sve ostalo tako se i za brak treba dodatno potruditi. Nazdravljamo nama. Strpljenju, kompromisu i svemu što smo uložili da bi ostali zajedno osam dugih godina. Vratili smo se na mjesto zločina i uživali kao prasci. I dodatak za moje roditelje… Pomirili smo se… Danas nismo imali niti oko čega', napisala je uz fotografiju.

'Baš ste lijepi', 'Želimo vam još puno sretnih godina', 'Sretna godišnjica', samo su neki od komentara pratitelja koji su se pridružili čestitkama.

Podsjetimo, Neda i Damir, koji je član zbora zagrebačkog HNK, u listopadu 2013. godine postali su roditelji djevojčice Adriane, a pjevačica je nedavno otkrila kako su njih troje pravi mali tim te kako joj suprug rado pomaže i u kućanskim poslovima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije