Kensingtonska palača objavila

Slavlje u kraljevskoj obitelji! Princ George slavi rođendan, objavljene nove fotografije

Foto: Aaron Chown/Press Association/PIXSELL
1/2
22.07.2020.
u 13:25

Obje fotografije slikala je njegova majka, vojvotkinja od Cambridgea, ranije ovog mjeseca, a čini se da su nastale u njihovom domu u Norfolku.

Dvije fotografije princa Georgea na kojima svojoj majci pozira širokog, simpatičnog osmijeha objavljene su dan prije njegovog sedmog rođendana koji slavi u srijedu. Na njima budući kralj otkriva tipični osmijeh sedmogodišnjaka, bez mliječnih zubi, s novim trajnim zubima i velikim prostorima među njima.

Obje fotografije slikala je njegova majka, vojvotkinja od Cambridgea, ranije ovog mjesec, a čini se da su nastale u njihovom domu u Norfolku. Kensingtonska palača objavila je da su princ William i Catherine presretni što mogu podijeliti fotografije.

"Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea presretni su da mogu podijeliti dvije nove fotografije princa Georgea uoči njegovog sedmog rođendana", objavila je u priopćenju Kensingtonska palača.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Princ George treći je u nizu za tron nakon njegovog djeca princa Charlesa i oca princa Williama, Troje djece Williama i Kate rijetko se mogu vidjeti u javnosti, ali je postala tradicija da se objavljuje poneka fotografija koju snimi Kate povodom posebnih prigoda. Dok Britanija tek  prvim koracima polako izlazi iz karantene uvedene zbog covida-19, vjerojatno je da će princ George proslaviti rođendan doma.

Prošle je godine veliki dan obilježio na odmoru s roditeljima, na karipskom otoku  Mustique. George je najstariji od troje djece, sestra Charlotte ima 5 godina, a brat Louis dvije.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije