prkosi godinama

Skinula je sve sa sebe: Heidi Klum je i sa 43 pravi 'komad'

 Heidi Klum
11.12.2016.
u 08:44

Uskočila je u kadu kao od majke rođena, a u njoj se igrala mjehurićima. Manekenka u crno-bijelom video grudi i međunožje prekriva rukama dok u pozadini svira Rihannin 'Work'

Najstarija ljepotica koja dosad pozirala za adventski kalendar 'Rainkin love' je Heidi Klum (43). Manekenka je pozirala kao od majke rođena, a u nešto manje od minutu i trideset sekundi je uspjela dokazati kako uspješno prkosi godinama.

Uskočila je u kadu sasvim gola, a u njoj se igrala mjehurićima. Manekenka u crno-bijelom videu grudi i međunožje prekriva rukama dok u pozadini svira Rihannin 'Work'.

Podsjetimo, časopis LOVE svake godine tijekom adventa objavljuje seksi snimke s nekim od najljepših žena na svijetu. Ove godine svoje adute su pokazale Barbara Palvin (23), Bella Hadid (20), Irina Shayk (30), Rita Ora (26), Ireland Baldwin (21), Kendall Jenner (21), Abbey Clancy (30) te Emily Ratajkowski (25), piše 24sata,hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije