Zaista tužno

Sjećate li se preslatkog dječaka s fotke? Više se ne bavi glumom, a razlog je teška priča koja slama srca

27.12.2020.
u 18:33

Jedan od flmova koji mnogi gledaju svaki Božić je i 'Luda božićna zvona'. U film, za koji kritičari nisu imali lijepe riječi, glumi akcijska megazvijezda Arnold Schwarzenegger, ali i Jake Lloyd koji danas ima 31 godinu.

Jake je u filmu tumačio jednu od glavnih uloga, a primijetio ga je i redatelj George Lucas pa mu je, nekoliko godina kasnije, dao i ulogu u filmu Ratovi zvijezda gdje je utjelovio malog Anakina Skywalkera. Nakon tog filma, koji obožavatelji nisu baš hvalili, Lloyd se povukao iz glume, no tu nije bio kraj njegovog pojavljicanja u medijima. Naime, Jake je kada je imao 19 godina počeo pokativati simptome shizofrenije.

O njegovom stanju prije nekoliko mjeseci progovorila je i Lloydova majka. Želim svima zahvaliti na njihovim lijepim riječim, podršci i dobroj volji. Jakeu je dijagnosticirana paranoidna shizofrenija, no nažalost ima i simptom zvan anosognozija zbog koje ne može spoznati da je bolestan. To je još jedan teret s kojim se nosi u svojoj borbi koja je bila jako teška otkad mu je tragično preminula mlađa sestra Madison. Preselio se bliže obitelji i svi puno radimo kako bismo mu pomogli s ovime. On je i dalje dobra i brižna osoba i nadamo da će nam se vratiti njegov zabavni karakter što prije. Jake će nastaviti svoj napredak s ljubavlju i podrškom koju mu pružate" kazala je. Njegova majka otkrila je i da je glumac proživio težak period kada mu je preminula sestra koja je imala samo 26 godina, a u zatvoru je završio kada su ga policajci uhvatili kako vozi bez dozvole, a uhićenju se opirao.

Nakon toga je neko vrijeme proveo i u psihijatrijskoj ustanovi, no tretman nije pomogao pa je majku fizički napao kada je prestao uzimati lijekove.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije