LETIZIA CALDERÓN

Sjećate li se glumice iz serije Esmeralda koja je brojne prikovala uz ekrane? Evo kako izgleda danas

PROMO
26.07.2022.
u 19:26

Iza sebe ima dva braka. Prvi put se udala 1997. za Marca Lopeza i u braku su bili dvije godine. Nakon toga Leticia se udala za Juana Collada, s kojim je dobila dva sina, Luciana i Carla

Obožavatelji telenovela dobro se sjećaju glumice Leticije Calderón (54) koja je krajem 90-tih utjelovila je Esmeraldu u istoimenoj seriji koja je brojne prikovala uz male ekrane i s vremenom dobila kultni status. Priča je pratila slijepu djevojku koja je odrasla u šumskoj kolibi sa staricom koja ju je pri porodu zamijenila sa svojim sinom, jer je gazda želio muško dijete. Kada je odrasla, Esmeralda se zaljubila upravo u tog dječaka, a ona i Jose Armando bili su najpopularniji televizijski par.

Upravo je ova uloga tada 29-godišnju Leticiju proslavila kao glumicu i omogućila joj niz dobrih uloga u telenovelama, no kasnije je priznala kako se u vrijeme snimanja serije borila s ovisnošću, a odlučila se izliječiti kada joj je prijateljica preminula na rukama zbog predoziranja.

-Bila sam mlada, na vrhuncu karijere, puna novca i sve mi je bilo dostupno. Nepromišljenost me mogla stajati života- ispričala je glumica 2013. godine.

 

 

Iza sebe ima dva braka. Prvi put se udala 1997. za Marca Lopeza i u braku su bili dvije godine. Nakon toga Leticia se udala za Juana Collada, s kojim je dobila dva sina, Luciana i Carla. Njezin stariji sin Lucian rođen je s Downovim sindromom, a ona mu je posvetila knjigu "Anđeo u mom životu".

-Luciano je moj anđeo i neopisivo ga volim. Znate, neki me ljudi osuđuju i misle drugačije. Znam naići na mnoge predrasude. Kad su mi liječnici rekli njegovu dijagnozu, rekla sam sama sebi da mi to nije nimalo važno jer ću imati dijete - rekla je Calderon Ipak 2012. glumica se odlučila povući s televizijskih ekrana i tri godine živjela je povučeno sa sinovima.

Početkom 2015. prihvatila je ulogu u jednoj telenoveli i iznenadila je obožavatelje koliko se promijenila tijekom godina. Prošle godine snimila je i seriju "Kraljevstvo laži".

Glumica je prošle godine završila u bolnici zbog posljedica koronavirusa. Meksički mediji tada su pisali kako joj je zdravstveno stanje bilo vrlo ozbiljno, no Leticija se oporavila.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije