GITA NA PUTU

‘Sitno odbrojavamo, no još uvijek nismo spremni za rođenje’

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
02.05.2018.
u 08:54

Voditeljica je u osmom mjesecu trudnoće - radit će dok god bude mogla, a prinovi se osobito veseli četverogodišnji sin Donat.

– Najveća novost u proteklih godinu dana jest naša bebica koja će na svijet doći u lipnju. Jedva čekamo, sad smo već pri kraju i sitno odbrojavamo – otkrila je voditeljica RTL-ovih emisija ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ i ‘Zvjezdice’ te voditeljica Narodnog radija. Priznaje kako za dolazak drugog djeteta još nije spremna, a suprug Boris i ona sve će sređivati tek koji tjedan prije rođenja kćerčice. 

Dijeli iskustvo o trudnoći

– To je ipak drugo dijete i tako to valjda biva s drugim djetetom – kaže Doris te ističe da se sestrici, barem zasad, veseli četverogodišnji sin Donat, kojem je sve to velika novost i promjena.

– Donat jedva čeka sestricu, ali ne zamaramo ga previše time. Ostavljamo ga da diše i da se postupno privikava na promjene – kaže Doris, koja je svoja iskustva za vrijeme trudnoće odlučila podijeliti i s ostalim trudnicama. Tako je nedavno na Narodnom radiju pokrenut podcast “Doda Roda” u kojem Doris svakog tjedna pomaže savjetima ili osobnim iskustvom budućim majkama.

– Razgovarat ćemo o trudnoći, majčinstvu i našem podcastu Doda Roda i nadam se da će trudnicama biti drago jer imamo takvo mjesto za druženje. Nekako, imam dojam, a vjerojatno i jest tako, da bi mi mame stalno pričale o djeci i lako je moguće da smo s time ponekad dosadne svijetu oko sebe tako da, evo prilike da se izjadamo jedna drugoj i da to nitko drugi ne mora znati – kaže Doris koja od početka ima super urednu trudnoću, kao što je bilo i prvi put, pa može raditi.

– A i radio mi je jako blizu kuće, radit ću sve dok se budem mogla kotrljati do posla. Znam da ima žena koje su prisiljene mirovati i čuvati trudnoću i držim da su to stvarno superjunakinje, mi koje imamo sreću da je sve u redu trebamo biti zahvalne i ponašati se u skladu s tim. Kako moj doktor kaže, trudnoća nije bolest, osim ako nije.

U mom slučaju, hvala Bogu, nije – kaže Doris, koja se ne boji porođaja.

– Nekako nisam ni prvi put paničarila, vjerovala sam svom tijelu da to može, a tako i sada iako je vjerojatno i još malo lakše, jer smo sve to već jednom prošli. Općenito mislim da se premalo oslanjamo na svoje instinkte, a priroda nas je tako savršeno opremila – kaže Doris kojoj će se, kao i suprugu Borisu, uskoro ostvariti velika želja da dobiju djevojčicu, kojoj bi stariji brat želio nadjenuti ime Gita.

Dobar bračni staž

Maleni Donat i suprug Boris ujedno su joj najveća podrška.

– Možda je tajna naše “dugovječnosti” što nas veže veliko prijateljstvo i razumijevanje. Za današnje prilike na estradi četiri godine braka je dobar staž – rekao je jednom prilikom Boris, inače glazbenik i diplomirani ekonomist.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije