ZVIJEZDE

Sir Paul McCartney pregovara o nastupu u Hrvatskoj

Paul McCartney performs at the Roskilde festival in Denmark July 4, 2015. REUTERS/Jens Noergaard Larsen/Scanpix Denmark  ATTENTION EDITORS - THIS PICTURE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. THIS PICTURE IS DISTRIBUTED EXACTLY AS RECEIVED BY REUTERS, AS A SERVI
23.09.2015.
u 06:15

Slavni kantautor Paul McCartney mogao bi napokon nastupiti pred hrvatskom publikom. Kako javljaju "24 sata", sve je još u pregovorima. Paul je poslao producent-menadžera Igora Manzareya u Pulu i Zagreb, pregledane su moguće lokacije. Provjereno je i u kakvom je stanju bivši kamenolom Katarina u čijem prostoru Istrijani žele organizirati koncerte. Navodno se čekaju odgovori potencijalnih organizatora na brojne financijske i druge uvjete. Ako im se udovolji, legendarni bi glazbenik mogao svirati u Hrvatskoj.

Paul McCartney (73), dok traju razgovori i pripreme za njegov koncert u Hrvatskoj, ovih dana priprema objavljivanje dva remasterirana albuma 'Tug Of War' i 'Pipes Of Peace' za drugi dan listopada. McCartney je, gostujući na Radio BBC2, govorio o danima nakon ubojstva Johna Lennona, 8. prosinca 1980. godine:

- Imao sam zakupljen jedan londonski studio toga dana i kad me menadžer nazvao i objasnio što se dogodilo, ostao sam skamenjen. Bilo je toliko šokantno da se nije moglo opisati riječima, nitko od nas tih dana nije mogao izgovoriti ni riječ. Potrajalo je dugo dok nisam mogao rečenicu početi sa: 'sjećate se ovoga ili onoga...' - kazao je najbogatiji glazbenik na svijetu.

Prisjetio se i dana provedenih s pokojnim Michaelom Jacksonom kad su radili na pjesmi 'Say, Say, Say':

- Došao je k nama u Englesku, bio kod mene na večeri, ali nije mnogo jeo. Kad bih mu rekao da mora jesti, samo bi se smijao. I inače, stalno se smijao. To obiteljsko ozračje za stolom, vidjelo se da ga veseli. Poslije mi je čovjek koji je bio s njim rekao da je takvo ozračje jako dobro za Michaela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije