KOMENTARI PLJUŠTE

Sin Arnolda Schwarzeneggera pohvalio se novim poslom: 'Započinjem novu karijeru'

Foto: Instagram
1/3
04.05.2021.
u 18:07

"Odličan izbor, čestitam", "Sretno s novom karijerom", "Napravit ćeš velike stvari", samo su neki od komentara njegovih pratitelja.

Joseph Baena, 23-godišnji sin Arnolda Schwarzeneggera, pratiteljima na Instagramu pohvalio se novim poslom. Joseph nije krenuo očevim glumačkim stopama već je novu karijeru odlučio graditi kao agent za prodaju nekretnina. 

"Iznimno sam uzbuđen što započinjem novu karijeru u nekretninama. Radujem se rastu i učenju od svog nevjerojatnog tima, ali još više se radujem smještanju vas u novi dom", napisao je Joseph uz posljednju fotografiju.

Dodao je i kako je on 'nesvakidašnji agent' iako nije točno otkrio što pod time misli. Ispod fotografije odmah su se zaredali komentari podrške.

"Odličan izbor, čestitam", "Sretno s novom karijerom", "Napravit ćeš velike stvari u poslu s nekretninama", pisali su mu pratitelji.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Joseph, baš kao i njegov otac, provodi puno vremena u teretani, a fotografijama svog isklesanog tijela često mami uzdahe obožavateljica. Inače, Josepha je Schwarzenegger dobio u tajnoj vezi sa spremačicom Mildred i to dok je bio u braku s Marijom Shriver.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije