MALA CEREMONIJA

Shrvana obitelj i kolege iz 'Prijatelja' oprostili se od Matthewa Perryja

Profimedia
04.11.2023.
u 09:37

Ožalošćeni su se okupili na groblju Forest Lawn u četvrti Hollywood Hills u Los Angelesu, nedaleko od studija Warner Brothers gdje je emisija snimana.

Glumac Matthew Perry, koji je preminuo prošlog vikenda, pokopan je u Los Angelesu. Glumac, najpoznatiji po ulozi Chandlera iz popularne serije 'Prijatelji', pronađen je mrtav u jacuzzijiu. Imao je 54 godine. 

Na sprovod su došli tek najbliži prijatelji i obitelj, a pojavili su se i Perryjevi kolege iz serije - Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matt LeBlanc i David Schwimmer, navodi Daily Mail. 

Ožalošćeni su se okupili na groblju Forest Lawn u četvrti Hollywood Hills u Los Angelesu, nedaleko od studija Warner Brothers gdje je emisija snimana.

 

Foto: Profimedia

 

To je također posljednje počivalište brojnih holivudskih poznatih osoba, uključujući Michaela Jacksona, Lucille Ball i Elizabeth Taylor, piše 24sata.hr

Podsjetimo, Perryjeve kolege iz popularne serije zajednički su se oglasili povodom njegove smrti prije nekoliko dana. 

- Bili smo više od kolega. Mi smo obitelj. Imamo toliko toga za reći, ali upravo sada ćemo odvojiti trenutak kako bi tugovali i obradili ovaj nesagledivi gubitak. S vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo u stanju - naveli su. 

- Za sada su naše misli i naša ljubav s Mattyjevom obitelji, njegovim prijateljima i svima koji su ga voljeli diljem svijeta - zaključili su prijatelji.

Uzrok i okolnosti Perryjeve smrti treba utvrditi ured medicinskog istražitelja okruga Los Angeles, nakon dovršetka obdukcije i toksikoloških testova.

 

Foto: Profimedia

 

Perryjeva smrt dogodila se godinu dana nakon objavljivanja njegovih memoara "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar", u kojima je opisao svoju desetljećima dugu borbu s ovisnošću o lijekovima protiv bolova i alkoholu.

U petak je i pokrenuta i zaklada u Perryjevo ime za potporu ljudima koji se bore s ovisnošću.

Zaklada Matthew Perry "poštovat će njegovu ostavštinu i biti vođena njegovim riječima i iskustvima te vođena njegovom strašću da promijeni što je moguće više života", navodi se na njezinoj internetskoj stranici.

Zaklada je na stranici kao geslo istaknula Perryjev citat: "Kada umrem, ne želim da 'Prijatelji' budu prva stvar koja se spominje - želim da pomoć drugima bude prva stvar koja se spominje".

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije