TEŽAK PERIOD

Shakira proživljava novu dramu: Majka joj je hitno hospitalizirana, a i otac je teško bolestan

Shakira
GAA
22.03.2023.
u 21:37

Zbog zdravstvenih problema članova obitelji Shakira je odgodila preseljenje iz Španjolske u Miami sa sinovima Milanom (10) i Sashom (8).

Slavna kolumbijska pjevačica Shakira (46) posljednjih mjeseci proživljava izuzetno težak period na privatnom planu. Tek što se stišala bura oko njezinog razlaza s Gerardom Piqueom koji ju je prevario život je Shakiri zadao novi udarac. Njezina majka Nidia Ripoll navodno je hitno hospitalizirana, a uzrok je navodno moždani udar. Izvori bliski pjevačici za španjolske medije izjavili su da je problem povezan s venskom trombozom. Ripoll je trenutno van životne opasnosti i za očekivati je da će uskoro biti otpuštena na kućnu njegu. Shakira, koja je iznimno bliska sa svojom majkom, o svemu se za sada još nije javno oglasila. No, ovo nisu jedini problemi s kojima se suočava pjevačica trenutno. I njezin otac William Mubarak (91) također ima ozbiljnih zdravstvenih problema koji su uslijedili nakon što je prošle godine završio na operacijskom stolu i to zbog nezgodnog pada. Zbog zdravstvenih problema članova obitelji Shakira je odgodila preseljenje iz Španjolske u Miami sa sinovima Milanom (10) i Sashom (8).

Pjevačica je ranije dobila i skrbništvo nad djecom, a sad se želi s njima preseliti u Miami gdje je i svojedobno živjela, a trenutačno tamo živi i dio njezine obitelji. Ona je planirala otići tamo i prošle godine, no odlučila je ostati zbog lošeg zdravstvenog stanja njezinog oca Williama Mubaraka. Ranije se u medijima pojavila informacija da bi se pjevačica trebala preseliti početkom travnja. 

- Ono što su nam danas rekli je da ima zakazan datum selidbe tamo. To bi bio 1. travanj, ako sve prođe po planu tada se seli - kazala je Laura Fa jedna od novinarki koja redovito izvještava o kolumbijskoj pjevačici - prenosi Daily Mail. - Ove informacije dobivamo iz najbližeg kruga bivšeg para. Jedina prepreka bi bilo zdravlje Shakirina oca, a dobro je poznato da mu je stanje trenutno komplicirano - dodala je kolegica Lorena Vasquez.

Istaknule su i da je ideja pjevačice bila da iskoristi proljetne praznike u SAD-u za put u Miami sa sinovima kako bi oni mogli započeti s nastavom kada se američki učenici vrate na nastavu.  Inače, Shakirin otac hospitaliziran je u Barceloni nakon što je prošle godine pao, a njegovo zdravstveno stanje sada je vrlo komplicirano i ne bi mogao podnijeti prekooceanski let. 

- Za sada ga neće micati i ostat će u Barceloni. Božićne praznike proveli su zajedno, a nakon što je pušten iz privatnog Teknon Medical Centra u studenom, smješten je u kući uz 24-satnu profesionalnu skrb - zaključile su Lorena i Laura.

Podsjetimo, Pique je već našao novu djevojku, a za vezu sa studenticom odnosa s javnošću koja radi za nogometaševu sportsku i medijsku investicijsku grupu Kosmos, saznalo se u lipnju prošle godine, nedugo nakon što je javnost doznala da su Shakira i Pique rastaju. Navodno je upravo njegova afera s Clarom bila povod razlazu, a nedavno je Shakira objavila novu pjesmu "BZRP", u kojoj se kroz stihove odlučila "obračunati" s Piqueovom nevjerom.

- Sorry, već sam uzela drugi avion, ne vraćam se kući, ne želim novo razočaranje. Tako se dugo praviš da si prvak, a kada sam te trebala dao si mi svoju najgoru verziju. Ne vraćam ti se, premda plakao i molio, ostavio si me s njom, novinarima, dugovima, poreznom... Misliš da si me povrijedio, ali sada sam još jača, a ona sigurno ima lijepo ime, nije tako kako zvuči, jasno - samo su neki od stihova koje je pjevačica otpjevala o aferi svog bivšeg partnera i otkrila kako se nosi s cijelom situacijom, te  su mnogi shvatili da je strašno povrijeđena. Pjesma je na YouTubeu u tri tjedna od objave pregledana 18,7 milijuna puta. Španjolski mediji krajem siječnja pisali su kako je zbog ove pjesme i Shakirinih stihova Clara odlučila potražiti i psihološko pomoć te se odselila roditeljima kako bi izbjegla paparazze i medije koji su opsjedali njezinu zgradu. - Piqueovu djevojku zaustavljaju na ulici i pjevaju joj Shakirinu pjesmu te je svi prepoznaju, a ona je zapravo vrlo tiha i sramežljiva djevojka - napisao je jedan od novinara u španjolskim medijima. Nakon razlaza od nogometaša s kojima ima dva sina, pjevačica je navodno zaratila i s njegovom majkom i više nisu u dobrim odnosima iako Piqueova mama tvrdi kako je ona cijelo vrijeme bila na Shakirinoj strani i htjela je da se par pomiri i da ostanu zajedno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije