UŽIVA U ITALIJI

Severinine društvene mreže zatrpane porukama podrške nakon fotografije druženja njezinih bivših

Severina
Foto: Instagram
1/6
26.08.2022.
u 20:11

Njezini obožavatelji ispod fotografija su uz komplimente pisali i svoje komentare na druženje njezinih bivših, a popularna glazbenica nije se osvrnula na događaje te uživa u svom putovanju Italijom.

Dok se Severinin bivši partner Milan Popović i bivši suprug Igor Kojić druže, lijepa glazbenica svojim pratiteljima se javila s putovanja. Naime, Severina je objavila brojne fotografije na kojim se se može vidjeti kako uživa u Italiji, a u posljednjoj objavi otkrila je i neke detalje o mjestu u kojem boravi.

Severina je pozirala ispred jedne kuće, a pozornost je privukla u dugoj crvenoj haljini. Njezini obožavatelji u komentarima su uz komplimente pisali i svoje komentare na druženje njezinih bivših.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

 

"Ono kad bivši bivšem poklanja ikone, a obojica pate za ikonom. Neprocjenjivo", napisala joj je jedna obožavateljica, a ispod fotki iz Italije javile su joj se i brojne poznate osobe iz regije ostavljajući joj emotikone srca. 

"Seve, nikad ne razočaraš", "Kad te čovjek pogleda, jasno je što je onim budalama. Drama si u svakom izdanju", pisali su joj.

Popularna glazbenica nije se osvrnula na događaje te uživa u svom putovanju.

Podsjetimo, Igor Kojić i Milan Popović otkrili su da se druže, a Igor se zahvalio Milanu i na dolasku na proslavu rođendana.

- Hvala Milanu što je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dijete koje mnogo volim i s kojim sam proveo prelijepe godine, neke veze su naprosto neraskidive. Svatko tko je Aleksandrova obitelj i moja je i svako tko je moja obitelj i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako će biti i zauvijek. Živjeli! - napisao je Kojić uz zajedničku fotku na Instagramu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije