Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Showbiz

Severinina odvjetnica: To su sve priče, ne vidim razlog za podnošenje kaznene prijave

Na naš upit je li pokušala doznati je li prijava uopće podnesena kazala je da nije jer za to uopće ne vidi razlog. - Sad netko nešto kaže pa ćemo to ići istraživati. To nije moj posao - odgovorila je Biloš.
21. siječnja 2020. u 13:30 0 komentara 97 prikaza
Foto: Borna Filic, Sanjin Strukic/Pixsell

Dok Severina uživa sa suprugom Igorom Kojićem u Monte Carlu u Zagrebu joj se, čini se, spremaju nove nevolje. Centar za socijalnu skrb početkom godine navodno je podigao novu kaznenu prijavu protiv pjevačice. Ona sama o tome nema saznanja, baš kao ni njezina odvjetnica Jasminka Biloš.

- Nemam pojma da su se pojavili medijski napisi o kaznenoj prijavi protiv Severine Kojić niti imam ikakvih saznanja o kaznenoj prijavi, niti o razlozima zašto bih uopće vjerovala da je prijava podnesena - kazala je za Večernji list odvjetnica Biloš.

Na naš upit je li pokušala doznati je li prijava uopće podnesena kazala je da nije jer za to uopće ne vidi razlog. - Sad netko nešto kaže pa ćemo to ići istraživati. To nije moj posao - odgovorila je Biloš.

Zanimalo nas je i koji su daljini postupci u slučaju da je prijava doista podnesena. - Hipotetski neću ništa govoriti. Ne vidim razloga da bi kaznena prijava uopće bila podnesena pa vam hipotetski ne mogu niti odgovarati na ta pitanja. Nemam saznanja da je podnesena nemam razloga vjerovati da je podnesena i nemam razloga vjerovati da postoje razlozi da je podnesena. To je sve što vam ja mogu reći - zaključila je Severinina odvjetnica.

S druge strane, upit smo poslali i Centru za socijalnu skrb koji nije htio otkriti detalje podizanja kaznene prijave. - Centar za socijalnu skrb Zagreb u konkretnom slučaju ne može iznositi detalje o tijeku postupka i obiteljskoj situaciji s obzirom na to da bi se iznošenjem podataka u javnosti kršili zakonski propisi. Naime, Zakonom o socijalnoj skrbi i Pravilnikom o poslovnoj i profesionalnoj tajni CZSS Zagreb propisano je  kako - medijima ne možemo  iznositi  podatke o konkretnim slučajevima  - zbog čuvanja službene i profesionalne tajne, te poštivanja načela tajnosti i zaštite osobnih podataka  i poštivanja privatnosti - poručili su nam iz CZSS-a Zagreb.

Podsjetimo,  28. studenog sutkinja Tea Golub  donijela je odluku o privremenoj mjeri da dijete Milana Popovića i Severine Kojić živi s ocem koji će samostalno moći odlučivati o njegovom zdravlju i obrazovanju. Iste večeri Severina je u pratnji supruga sina predala ocu, a na presudu je odmah uložila žalbu. Za sada se obje strane donesene privremene mjere pridržavaju.

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.