POPUT PRINCEZE

Severina u bajkovitom stajlingu najavila novi modni hit

Instagram
28.12.2017.
u 18:44

Kao jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, Severina svoju ogromnu vojsku fanova redovito počasti zanimlljivim stajlinzima s dizajnerskim potpisom.

Blagdanske dane Severina u društvu supruga Igora trenutno provodi u slovenskom Bledu, a da uistinu uživa dokazala je nekolicinom fotografija na Instagramu na kojima je, poput princeze, zablistala u bajkovitoj haljini s domaćim potpisom, piše Tportal.hr. 

Riječ je o kreaciji dizajnerice Matije Vujice s kojom Severina godinama modno surađuje, a osim nježnom nijansom ljubičaste ističe se slojevima tila i zavodljivim krojem dekoltea. Za njezino bajkovito izdanje fanovi su i ovaj put imali samo riječi hvale, a stajling je zakružila šljokičastim cipelama u špic i decentnim nakitom.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Da uvijek ide u korak s trendovima, Severina je dokazala bojom haljine koju je svjetska korporacija u industriji boja Pantone proglasila velikim hitom u 2018. godini.

Riječ je o mističnoj, dubokoj i zagasitoj boji imena Ultra Violet koju su stručnjaci definirali kao 'zagonetnu, duhovnu i kozmičku nijansu koja nas tjera da razbijemo svoje granice i gledamo naprijed u budućnost'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije